BU ARAÇ RİZE'DE GÖZ KAMIŞTIRIYOR !...

GÖZ KAMIŞTIRIYOR



Mete Oto Genel Müdürü Ahmet Mete,Rize’ de de satışa sundukları Eclipse Cross Performansı ile sürüş keyfini ve güvenliğini standartların ötesine taşıyor” dedi.
Mitsubishi Motors’un yeni jenerasyon otomobillerinin ilki olan Eclipse Cross dikkat çekici tasarımı, gelişmiş ileri güvenlik özellikleri ve ileri teknoloji donanımı ile dikkat çekiyor. Mıtsubıshı Rize Meteler otomobilde satışa sunulan Cross benzersiz sürüş deneyimi de sunuyor. Mete Oto Genel Müdürü Ahmet Mete, Mitsubishi Motors’un 2017’ de globalde yüzde 10 büyüdüğünü belirterek şunları söyledi. Bu oran ile önümüzdeki üç yılda yüzde 30’un üzerinde artış hedefliyor Cross’un Türkiye pazarına girmesi bu anlamda önemli. Yılda 3 bin Eclıpse Cross satışı gerçekleştirerek binek araç kategorisindeki satışlarımızı 4 kat artırmayı hedefliyoruz” dedi.


Eclipse Cross’un ismini güneş tutulmasından aldığına dikkat çeken Genel Müdür Ahmet Mete, “Cross ile başlatılan yeni ürün yolculuğu yeni otomobil için seçilen isme de yansıtıldı. Cross ismi en çok satılan otomobiller arasında yer alıyor. Güneş tutulması sırasında ortaya çıkan göz alıcı parlaklıktan esinlenerek, ınovatif bir sürecin sonucunda geliştirilen yoğun parlak metalik kırmızı araca adını veren unsurlardan bir diğere olarak görülüyor. Farklılaştırılmış bir dinamizme sahih olarak Mitsubishi’ nin yeni marka konumlandırılmasını desteklemek için Cross ile başlayarak ürün gamındaki görsel kalitesini artırmayı hedefliyor. Gerek ürünün dışında gerekse iç tasarımındaki malzeme seçimi kaplamalar, dokumalar ve renkler bu konumlandırma ile paralel olacak şekilde seçildi. Günümüz ihtiyaçlarını göz önüne alarak Cross ta bir çok yeni teknolojik çözümü de bir arada sunuyor. Kontrol mekanizması sayesinde sürücü yoldan gözünü ayırmadan müzik sistemi ve akıllı telefon fonksiyonlarını kullanabiliyor. Ayrıca sürücünün adaptif hız sabitleme sistemi, çarpışmayı önleyici uyarı sistemi, şerit takip uyarı istemi gibi bilgileri takip edebileceği gösterge ekranı bulunuyor. Geniş iç hacim den sürüş dinamikliğine kadar sayısız özelliği olduğu Eclipse Cross Rize’ dede büyük ilgi gördü. Performansı ile sürüş keyfini ve güvenliğini standartların ötesine taşıyor” dedi.

Yorumlar

Yorum Yapın