ŞEHİR BULUŞMALARI RİZE PROGRAMI YAPILDI

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından organize edilen "Türkiye Yüzyılı Başlıyor.2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının Rize Şehir Buluşmaları ayağını çok yoğun bir programla ilimizde tamamladık. İl Başkanlığımızın koordinasyonuyla tüm gün il merkezi ve ilçelerde programlar gerçekleştirdik” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, MKYK Üyeleri Mücahit Birinci, Hikmet Ayar, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Belediye Başkanı Rahmi Metin Rize Merkezde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Teşkilat mensupları ve muhtarlarla yapılan toplantıyla başlayan program, Valilik, Belediye Başkanlığı, Belediye blokları inşaat alanı, AK Parti Rize İl Başkanlığı ziyareti ile devam etti. Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi. STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle istişare toplantısı yapıldı. Geçmişten bugüne AK Parti Rize’de görev alan Milletvekilleri ve İl Başkanlığında görev yapan yöneticilerle toplantı yapıldı. Program ÜNİAK topluluğunun "Çay Bizden, Sohbet Sizden" sloganıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde gerçekleştirilen gençlik buluşması ile sona erdi. 
Tüm ilçelerde gerçekleştirilen programlara; MKYK Üyeleri Ahmet Bilal Kıymaz, Cüneyt Yüksel, Şevki Şar, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş, Hacı Osman Akgül, Ordu Milletvekilleri Şenel Yedi yıldız, Metin Gündoğdu, Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk, Kadir Aydın katılarak, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe teşkilatları ile birlikte ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi.
Yapılan programlarla ilgili bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı İshak Alim: “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından organize edilen "Türkiye Yüzyılı Başlıyor. 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının Rize Şehir Buluşmaları ayağını çok yoğun bir programla ilimizde tamamladık. İl Başkanlığımızın koordinasyonuyla tüm gün il merkezi ve ilçelerde programlar gerçekleştirdik. Fındıklı'dan, İkizdere’ye kadar tüm ilçelerimizde Şehir Buluşmaları programını aynı anda organize ettik. Bütün ilçelerimizde MKYK Üyelerimiz ve Milletvekillerimizle birlikte tüm teşkilatlarımız eş zamanlı olarak bulundukları ilçelerde teşkilat buluşmaları, STK toplantıları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gibi etkinliklere devam ederek, aynı anda faaliyet gösterdi. Böylesine güçlü, özverili bir teşkilata sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Hep ifade ettiğimiz gibi bir olursak tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemizin geleceği için gecesini gündüzüne katarak, çalışan bu teşkilatlar bir ve beraber olduğu sürece hiç kimse bize zarar veremez. Yoğun ve çok verimli bir dizi programlarda çok kıymetli misafirlerimizi ilimizde ağırladık. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’la yapılması düşünülen ve devam eden yatırımları istişare ettik. Geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda görev yapan yöneticilerimizle hasbihalde bulunduk. Geçmişten geleceğe bir yolculuk gerçekleştirdik. Böyle büyük ve güzel bir ailenin mensubu olmaktan her zaman gurur duyuyoruz. İlimizin STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle çok verimli bir toplantı gerçekleştirerek, şehrimizi konuştuk. Hep söylediğimiz gibi ortak paydamız Rize. En iyisi için çalışıyoruz. Bir ülkenin gençleri refahın güvencesidir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya geldik. Pırıl pırıl gençlerimize güveniyoruz. Onların daha iyi koşullarda yaşaması için çalışıyoruz.  Yapmış olduğumuz tüm bu çalışmalarla yüz yüze gönül gönüle ziyaretlerimizle birlikte emin adımlarla ilerleyerek, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın