"PUSULA" YAYINDA

"PUSULA" YAYINDA

 

 

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin (Denizcilik) PUSULA isimli dergisi yayımlandı. Okulun ve ilçenin tanıtımının yapıldığı okul dergisi mayıs ayında okurlarıyla buluştu.

Okul Müdürü Hüseyin ŞAHİN, eylül ayından itibaren bir ekip çalışması içinde dergi çıkarma faaliyetlerine başladıklarını ve mayıs ayı itibariyle derginin basımının gerçekleştirildiğini, tüm ilçe esnafının yanında, sivil toplum örgütlerine, okullara, kurumlara, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatına, denizcilikle ilgili tüm paydaşlara derginin gönderildiğini belirterek amaçlarının okuldan yola çıkarak güzel ilçemizin bütün yönleriyle tanıtımının yapılması olduğunu ifade etti. Bu dergi ile yayını olan okullar arasına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü yeni sayılarla PUSULA'nın yayın hayatına devam edeceğini kaydetti.

 

 

Bir okul dergisine göre oldukça hacimli olan PUSULA özellikle misafir kalemlere fazla yer vermesiyle dikkat çekiyor. Dergide okulun hamisi işadamı Ahmet Hamdi İshakoğlu'nun oğlu Faruk İhsan İSHAKOĞLU ile Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet KARAMAN ve Çayelispor Kulübü Başkanı Mehmet Kemal ARICI Beyle yapılmış bir röportaj da bulunuyor.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın