Başkan Kasap’tan Gençlere 19 Mayıs Mesajı

Başkan Kasap’tan Gençlere 19 Mayıs Mesajı

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kasap yayınladığı mesajında, “19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, milli değerlerin yeşerdiği, bağımsızlığa, aydınlığa ve kurtuluş ateşinin yakıldığı geleceğe olan inancın adıdır. Dünyada tarih boyunca öncü ve söz sahibi olan milletimiz, bundan sonrada gücünü hissettirmeye ve öncü olmaya devam edecektir. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır.

Türkiye Cumhuriyeti istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir. Gençlerimizin gözündeki ışıkta, her geçen gün güçlenen aydınlık Türkiye'nin geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor selam ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın