Rizespor'un Teknik Kadrosu Sil Baştan!

 

 

Teknik Kadroda Değişiklik!

Çaykur Rizespor yeni sezonda teknik direktör Hikmet Karaman ile yola devam kararı alırken, fatura yardımcı teknik adamlara kesildi..

Hikmet Karaman’ın yardımcı teknik direktörlük görevini yapan kaleci hocası Ahmet Ziya Yüce, Ender Alkan ve Hasan Özer’in bu sezon teknik kadro ekibinde yer almayacağı öğrenildi.

Bu isimlerin yerine bir dönem yeşil – mavili takımın kalesini koruyan Ramazan Kurşunlu, Kayserispor’u şampiyon yapan teknik adam Cüneyt Dumlupınar ve eski G.Saraylı gurbetçi oyuncu Volkan Arslan yeni dönemde teknik direktör Hikmet Karaman’ın yardımcı antrenörlük görevini yürütecekler.

Öte yandan görüşlerine başvurduğumuz kaleci antröneri Ahmet Ziya Yüce, kendisinin bırakma kararını lig bitmeden aylar önce aldığını ve yaş itibariyle şimdilik dinlenme zamanı geldiğini belirterek ;" Her şey için teşekkürler. Kariyerimde 2. kez küme düşme üzüntüsü yaşadım. Biri memleketim Adanaspor'u çalıştırırken, bir diğeride bu sezon oldu. Ligin son aylarında Hikmet hocaya söylemiştim, yeni sezonda ben izin istiyorum diye. Rizespor'a çok yetenekli bir kaleci kazandırdığım içinde çok mutluyum. Gökhan, çok iyi bir kaleci oacak ve A Milli takım kalesini koruyacaktır" dedi.

Teknik kadrodan ayrılan bir diğer yardımcı antröner Ender Alkan'da , kimseye kırgın olmadığını belirterek; " Herkes hakkını helal etsin. Başkanıma, yönetimime, hocama, taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Elimizden geleni yaptık, gece gündüz çalıştık ama bir yere kadar. Yeni sezonda kalbimim bir yarısı Rizespor'dan yana olacak, tekrar görev gelmesi halinde seve seve bu şehire hizmet ederim" ifadesini kullandı.

Teknik kadroya katılan eski Rizespor kalecisi Ramazan Kurşunlu ise , yeniden bu camiaya hizmet edecek olmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek;" Malesef profosyonel futbol hayatımda şampiyonluk için geldiğim Rizespor'da o başarıyı tek bir 90 dakikada kaçırmıştık. Antrönörlük dönemimde Manisaspor, Bucaspor ve Milli takımlarda görev yaptım. Şimdi Hikmet hocanın ekibinde yer alacağım. İnşanlah sezon sonu şampiyon olarak ligi tamamlayacağız" cümlesini kullandı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın