Rizespor’dan Robinho Atağı!

Rizespor’dan Robinho Atağı!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, dünyaca ünlü Brezilyalı Robinho ile Brezilya’da bir araya geldiğini belirterek “ bu transferi bitirmek için çok uğraş verdiğini” söyledi.

Atmaca Büyük Oynuyor…

Takıma mutlaka kaliteli bir 10 numara alacaklarını yenileyen deneyimli teknik adam Karaman;” Hedefimiz iyi bir takım oluşturmak. Mevcut transferlerin yanına bir stoper birde kaliteli 10 numara alacağız. Benim kendi gözümle seyrettiklerim var, bunun yanında geçmiş sezondan beri takip ettiğimiz oyuncular var, bu transferler bir iki hafta içinde netleşir. Stoper düşündüğümüz oyuncu çok kaliteli olması gerekiyor. Aynı şekilde gündemimize gelen 10 numara da öyle olacak. Geçen sezon transfer döneminin son günlerinde alınan oyuncular bizi bu noktaya düşürdü. Ekonomik olarak ta zarar ettik. Hata yapma şansımız yok, sonra haklı olarak ağır eleştirilerde bulunuyorsunuz. Yerli oyuncuda alternatif sayısı az gözüküyor. Bununla birlikte gurbetçi oyuncuda bakıyoruz. Rizeli senelerdir bir yıldız oyuncu bekliyor ve son derecede haklılar. Brezilya ziyaretinde Atletico MG maçına gittim. Bu takımda forma giyen Robinho ile maç sonu bir araya geldik. Başkanımı aradım kendisi bana ;” Alabiliyorsan, al getir dedi”. Bunun dışında Santos’da ve Botofogo’da oynayan yıldız oyuncular ile iletişim devam ediyor. Bir yıldız oyuncu bu sene takıma gelecek, tek sıkıntı alt ligde mücadele etmemiz” cümlesini kullandı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     1 Ağustos 2017 12:44
         

    bir araya gelivermis !!!hee bas efenndisi demiski ala ? biliyorsan al  siz kimi kandiriyorsunuz  be yavsaklar

  2. 0 1
    {usertitle}

    Suleyman

     1 Ağustos 2017 12:57
         

    Bırakın bu işleri süper lige getiremedikte bı on numara koskoca robinhoyumu getirecek 2 lige ayrıca bunlarla vakit kaubedeceginize   taraftarın gönlünü almak istiyorsanız Freddy aduyu geri getirin hem ucuz hemde Rizeli seviyor adami

  3. 0 0
    {usertitle}

    Rüştü aslan

     1 Ağustos 2017 22:29
         

    Bu tip haberler RİZESPOR yönetimden çok gördük neyazıkki sadece haber olarak kalıyor yazık ama rizetaraftarıyla böyle haberlerle rize taraftarını üzüyorlar zaten rize taraftarında Ümit etmiyor böyle tranferlere

  4. 1 0
    {usertitle}

    cengiz mavi

     2 Ağustos 2017 12:40
         

    bunu haber sitenize koyup yer ve zaman ayırmanız bile israftır.

  5. 0 0
    {usertitle}

    Şemsettin

     2 Ağustos 2017 16:01
         

     Genç kaleci diye tanıttıkları kaleci as kaleci gökhan akkan'dan 3 yaş büyük takımdaki en yaşlı kaleci oldu. işte bu kadar bilgisiz takımdan haberi olmayan bu kadar laf olsun diye konuşan bi teknik adam yeni sezon kanser olmaya devam.

    Yeni sezonda süperlige çıkmamız doğal bir sonuçtur ve hikmet karaman yerine mehmet ali karaca olsa en az 15 puan fazla alıp çıkarız. Ama çıkarsak bu kelin tripleri hiç çekilmez.

Yorum Yapın