Çaykur Rizespor, transferin son gününde Beşiktaş takımından kiralık olarak İsveç'li stoper oyuncu Milıseviç kadrosuna kattı.
Adanaspor'dan alınan Ramos'un sakatlığının ciddi olduğu, bu doğrultuda yeşil - mavili taım stoper bölgesine Beşiktaş takımının elinden çıkarmak istediği Milıseviç'le anlaşma sağlayarak, İsveçli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmış oldu.
25 yaşındaki oyuncu yeşil- mavili takımından bir yıllığına 300 bin Euro ücret alacağı öğrenildi.
Transfer hakkında konuşan Başkan Hasan Kemal Yardımcı, Beşiktaş takımının Rizespor'a jest yaptığını belirterek;" Bu transferi İstanbul'dan İzmir'u uçarken havada bitirdik diyebilirim. Beşiktaş bize jest yaptı, kendlerine teşekkür ediyoruz" cümlesini kullandı.
Muhammet Pazarspor'a Gitti
Öte yandan yeşil - mavili takımın başarılı oyuncusu Muhammed Emin Balcılar, Pazarspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderilirken, bir diğer sürpriz tranfer ise Faruk Affan Doruklu oldu. 19 yaşında ki Gölcük doğumlu futbolcu Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu futbolcu defans bölgesinde görev yapıyor.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Yorum Yapın