Çiftliğe O "kahya" Bakacak!

Çaykur Rizespor Rize”de ki hazırlıklarını 11 Temmuz”da sonlandırıyor.

 

 

 -11 Temmuz tarihinde ikinci etap kamp çalışmalarına gidecek olan Rizespor”a 3 yeni ismin kısa sürede katılacağı belirtildi.

Mehmet Cengiz Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavili ekipte futbolcular neşe içinde çalışmalarını sürdürürken sezona 5 transfer ile başlayan Atmacalar 3 transferle daha işi bitirip ikinci etap kamp çalışmalarına katılmak istiyor. Teknik direktör Hikmet Karaman 11 Temmuz tarihinde Rize”de çalışmaları tamamlayacağını söyleyerek” İkinci etap öncesi yeni yapılacak olan transferlerin de bize katılmasını bekliyoruz” dedi.

     4-5 Yerine iyi olsun 3 olsun

-Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman  takıma 5 oyuncu katmak istediklerini ancak 5 yerine kaliteye önem vererek 3 oyuncu almak istediklerini söyleyerek” Fazladan ikiye vereceğimiz para ile daha kaliteli 3 oyuncu almak daha mantıklı , bu sezon takımdan giden veya gidecek oyuncular var. Rizespor bu sezon çok daha iyi yerlerde olacak” dedi.

      Başkan gereğini yaptı

Teknik direktör Hikmet Karaman Başkan Metin Kalkavan”ın gereğini yaptığını belirterek “  Başkan bizim tüm isteklerimizi yerine getirdi., tüm transferler bizim isteğimiz doğrultusunda yapıldı. Ahmet İlhan Bursa”ya giderken son anda transferi gerçekleşti. Rizespor”u sırtlayacak oyuncular var, Ahmet bunlardan biri. Gelecek sezon 9 oyuncu ile sözleşmemiz sona eriyor, bunların içinden takımda düşünmek istediğimiz oyuncular var, bunlar ile sözleşmeleri uzatmamız gerek, seneye 9 oyuncu gerek ve bunun tedbirlerini şimdiden almalıyız. Her yıl zorunlu olarak transferler ile uğraşmamamız gerek” dedi.

      Alt yapı Taşkin”a emanet

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman alt yapının tüm sorumluluğunun yardımcı Teknik adam Taşkin Güngör”e verildiğini belirterek” Rizespor alt yapısı uzun yıllar körelmiş, son 10-15 yıldır alt yapıdan A takıma çıkan tek oyuncu bulunmamakta, çiftlik gibi kullanılan alt yapıya artık neşter vurma zamanı geldi. Tüm sorumluluk Taşkın hocanın elinde, alt yapı artık bizim tesislerimizde bizim yanımızda olacak ve kontrolü bizde olacak” dedi.

 

Çaykur Rizespor as başkanı Ömer Ofluoğlu  taraftar sıkıntısı yaşadıklarını belirterek “ Artık kombine bilet zamanı geldi ve yakın bir tarihde kombineler satışa sunulacak. Türkiye “de bir çok kulüpte olduğu gibi son yıllarda Rizespor”da da taraftar sıkıntısı yaşanmakta, en büyük derbi maçlarda bile taraftar sayımız 5 binin üzerine çıkmadı, atrık taraftarlarımızı sahaya çekme yöntemlerini bulmamız gerek” dedi.

         Başkan iyi niyetli

Çaykur Rizespor As başkanı Ömer Ofluoğlu transferlerde tek sorumlunun Koray Deniz oludğunu ve son noktayı Başkan Metin Kalkavan”ın koyduğunu söyleyerek” Başkan iyi niyetli , Rizespor kurumsallaşma adına ondan çok şey öğrendi.  28 trilyon borç ile aldığımız kulüp bugün Türkiye liglerinde en rahat kulüplerden biri haline geldi. 89 icra dosyası artık ortadan kalktı” dedi.

      Ödediğimiz ceza gelirimizden çok

-Önceki sezon sezon boyu maç gelirlerinin 280 Bin Tl olduğunu belirten Ofluoğlu “ Sadece federasyona ödediğimiz ceza 540 bin TL dolayında, bu cezalar taraftar hareketleri, küfürler,hakaretler hatta Başkana yapılan küfürün bedelini bile başkan ödedi” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın