Rize'de şehit Binbaşı Arslan Kulaksız için mevlit okutuldu

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Kulaksız'ın şehit edilmesi

 

 


- Rize'de şehit Binbaşı Arslan Kulaksız için mevlit okutuldu

Muş'un Malazgirt ilçesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız için Rize'de mevlit okutuldu.

Kale Camisi'ndeki mevlide Rize İl Garnizon Komutanlığından Konya İl Garnizon Komutanlığına atanan Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun, Rize Müftü Vekili Ali Çakmak, sevenleri ve dostlarının yanı sıra çok sayıda asker katıldı.

Kur'an-ı Kerim ve duaların okunduğu mevlitte katılımcılara yiyecek ve içecek ikram edildi.

Müftü Vekili Çakmak, mevlidin ardından yaptığı açıklamada, şehit Binbaşı Kulaksız'ın Rize'de çok sevilen gönül insanı olduğunu söyledi.

"İnanan insanlar tarafından çok sevilen biriydi" diyen Çakmak, şunları kaydetti:

"Rabbim onu sevdiklerinin gönlüne koydu. Bayrağımızı yere indirmek isteyenlerin saldırısı sonucu şehit oldu. Bu bayrağın yere inmemesi için sivil ve resmi görevlilerimiz görevlerinin başındadır. Bizler de gerek dualarımızla gerek farklı şekilde onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz. Rabbim gani gani rahmet eylesin."

 

 



Şehit binbaşının arkadaşı Mehmet Karaca da Rize'de üç yıl birlikte yaşadıklarını söyledi.

Karaca, şunları ifade etti:

"Çok sevilen biriydi. Çocukla çocuk, gençle genç, sürekli halkla birlikteydi. 'Adam gibi adam' derler ya tam olarak adamdı. Kalleşçe bir kurşunla şehit olmasına çok üzülüyoruz. Cephede hiç kimse onu yıkamazdı ama o kalleşlerin de bir gün sonu gelecektir. Biz geleceği iyi nesiller yetiştirelim. Türkiye'nin sırtı asla yere gelmez."

Binbaşı Kulaksız, Malazgirt'te 27 Temmuz'da eşi ve çocuğunun da yer aldığı otomobile düzenlenen silahlı saldırıda şehit olmuş, araçta bulunan çocuğu yara almazken, eşi Sibel Kulaksız kolundan yaralanmıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    RAHMİ

     1 Ağustos 2015 11:18
         

    ALLAH  gani gani rahmet eylesin, çok acı haber. yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.. ALLAH milletimizi birlik,beraberlik,hak yolundan ayırmasın...

  2. 1 0
    {usertitle}

    ismail ömeroğlu

     1 Ağustos 2015 15:39
         

    icim yaniyor allah rahmet etsin allahin taktir ilahi ailesine yakinlarina allahtan sabir diliyorum ismail ömeroğlu

Yorum Yapın