"İşin Ucunu Sıkı Tutmamız Gerek!"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
"Beraberliği yakaladıktan sonra Kweuke'nin gol sevincinde sakatlanıp çıkması bizim için şanssızlık"
- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Üzülmez:
"Düşündüklerimizi yaptık. Defansın arkasına adam kaçırarak gol bulmaya çalıştık, bunu da başardık"

 

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ne 3-2 kaybeden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, ikinci yarıya kötü başladıklarını, gol sevincinde Kweuke'nin sakatlanıp çıkmasının işlerini zorlaştırdığını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gençlerbirliği karşısında maça iyi başlayıp, ilk 10 dakikada golü bulduklarını belirtti.

Beklenmedik bir şekilde oyundan düştüklerini ifade eden Karaman, "Daha sonra geri düştük. Beraberliği yakaladıktan sonra Kweuke'nin gol sevincinde sakatlanıp çıkması bizim için şanssızlık. Gol sevincinde sakatlanıp çıkması kötü oldu" dedi.

Son dakikada direkten dönen topları olduğunun altını çizen Karaman, "Bazen futbol şansı yanınızda olacak. Çok şanssızdık. Defansif anlamda çok bireysel hata yaptık. Özellikle son golde iki kişi bir kişiye karşı golü kalemizde gördük. İkinci yarıya kötü başladık. Alt sıralardaki takımların kazanması işimizi daha da zorlaştırdı. İşin ucunu sıkı tutmamız gerekiyor. Bu kadar kolay gol yemememiz gerekiyor. Futbol bu, hatalar oyunu... İnşallah bu maçı telafi ederiz" diye konuştu.

Karaman, gelecek hafta içi takıma yeni katılacak oyuncuların olabileceğini sözlerine ekledi.


- Gençlerbirliği cephesi

 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise Rize deplasmanının zor olduğunu vurgulayarak, "Kazanmamız gereken bir maç. Son sekiz haftada sıkıntılar yaşayan bir takımız. Bugün taktiksel anlamda her şeyi ortaya koyan bir takım vardı. Düşündüklerimizi yaptık. Defansın arkasına adam kaçırarak gol bulmaya çalıştık, bunu da başardık" ifadelerini kullandı.

İstekli ve arzulu bir takım görüntüsü verdiklerini kaydeden Üzülmez, "Sahada isteği yansıttığımız zaman Gençlerbirliği daha iyi yerlerde olacak. Sadece bir maç kazandık. Defansif anlamda sorunlarımız var ve ortadan kaldırmamız gerekiyor. Kaptırdığımız toplarda sıkıntı yaşadık. Defansif sıkıntıları ortadan kaldırdığımız zaman daha coşkulu bir Gençlerbirliği olacaktır" şeklinde konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın