Kalkavan;" Bu Takım ...!"

 

ÇAYKUR RİZESPOR Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, 2 -1 kaybedilen Antalyaspor karşılaşması sonrası oldukça üzgündü.

Maç sonu Antalya Havalimanı’nda Rize’den maçı takip için gelen gazetecilerle sohbet eden Başkan Kalkavan, takımının ortaya koyduğu performansı beğenmeyerek yönetim olarak verdikleri emeklere yazık oluyor, dedi.

"BUNCA EMEĞE YAZIK"

Yönetim olarak, futbolcuların tüm maddi sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Kalkavan;” Bunca emeğe yazık. Futbolcu kardeşlerim biran önce toparlanmaları gerekiyor. Ligde maddi açıdan sorunsuz birkaç kulüpten biriyiz. Yönetim olarak kendilerinden tek beklentimiz, verdiğimiz maddi, manevi emeğin karşılığını almak. İkinci devrenin ilk maç Gençlerbirliği karşılaşması aslında bizim adımıza kırılma karşılaşmasıydı. Özellikle son dakikalarda yenilen o ucuz gol bize hiç yakışmamıştı. Yine o maçta attığımız penaltı golü sonrası Kweuke’nin sakatlanması bize oldukça pahalıya patladı. Maalesef bu futbolcumuz ameliyat oldu ve sezonu kapatmak zorunda kaldı. Eski bir kırığı vardı, onun üstüne düştü. Şansızlık, büyük şansızlık. Kweuke, bu takımın en büyük silahlarından biriydi” dedi.

"SON BEŞ DAKİKADA TOP YAPIYORSUN!"

Başkan Kalkavan, Antalyaspor maçından alacakları bir galibiyetle önlerinin açılacaklarını ve ligde rahat bir nefes alacaklarını belirterek; Olmadı, maça iyide başladık, güzel bir kafa golü ile öne geçmesini de bildik. Ondan sonra Patryk ile yakalanan pozisyon var. Topu sürse, arkadan gelen oyuncu indirecek, penaltı ve kırmızı kart. Antalyaspor’un bizim maç öncesi başta Eto’o olmak üzere beş as oyuncusu bize karşı forma giymedi. Onların yerine oynayan oyuncular ise iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Bu takım 2 -1 geriye düştüğü zaman mı aklına top oynamak geldi? Son beş dakika top yapıyorsun, demek ki sen bunu yapabilirsin. Geçen hafta kupa maçında oynadığımız karşılaşmada güzel bir takım savunması yaptık, maçıda kazanmasını bildik. Bizim takım sıfırı oynaması gerekiyor. Yani gol yemeyeceksin. Futbolda, illa hücum yapacaksın diye bir şey yok. Kapanacaksın, gardını alacaksın ve uygun bir zamanda yorulan rakibini vuracaksın. Bu kadar pas hatası ile oynama şansın yok. Sivasspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında bunu yapamadık. Lig sonunda her şey olabilir. Şu bir gerçek, ilk devre aldığımız puanların kredisini kullanıyoruz, biran önce toparlanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     21 Şubat 2016 23:13
         

    olmuyor kardesim seninle 6 senedir bu takim her sene yogun bakimda yasiyarak geciyor.su memlekete bak baskan olan kisiye bak futbollan alakasi olmayanlar üstten inme geliyor koltuga yapisiyor dert yaniyorsun beyefendi bu takimin her sene böyle olmasina sebeb sizsiniz size mecburmu bu rize halki.BUNLARA LÜTFEN BIRI SORMALI BASKAN OLDUKTAN SONRA KAC PARALIK IHALE ALDIGINI CÜNKÜ BASINDA YAYINDA KONU OLDU :benim rizemlan kimse atlama tahtasi olarak kullanamaz

Yorum Yapın