Nerede Kalmıştık!

Nerede Kalmıştık!

 

 

Çaykur Rizespor’un uzun bir süreden beri beklediği golcü oyuncusu Kweuke, Gençlerbirliği maçında yeniden sahne aldı ve takımının zorlu maçtan üç puan almasına bir gol birde asist yaparak katkı sağladı.

Geçen sezon Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı penaltı golü sonrası takım arkadaşı Ludovic’le çarpışarak sahalardan uzun bir süre ayrı kalan Kamerunlu futbolcu tam dokuz ay sonra yine Gençlerbirliği karşılaşmasında sahalara tam olarak geri döndü.

Halim Mete’ye bir kutu ilaç gönderdi!

Geçirdiği ameliyat sonrası İstanbul’da evinde dinlenen Başkan vekili Halim Mete’yi telefonda arayan Kweuke, Başkanına Gençlerbirliği maçı öncesi gol ve üç puan sözü vermişti. Sözünü tutan golcü oyuncu böylece Halim Mete’ye manevi olarak bir kutu ilaç göndermiş oldu.

Maç sonu Başkan vekilini mesaj gönderen Kweuke, sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadı. Halim Mete ise yaptığı açıklamada ;” Evet bu gol ve üç puan bana bir kutu ilaç gibi geldi. Hepsini kutluyorum, özellikle ilk devre kusursuz bir futbol ortaya koyduk. Kweuke’nin dönüşü attığı ve attırdığı goller bana ilaç gibi geldi” ifadesini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın