Karaman;" Burada Durmama Gerek Yok!.."

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, devre arası transferinde mazeret kabul etmediğini belirterek aksi taktirde kendisinin Rizespor takımının başında durmasının gereği yok dedi. Deneyimli teknik adam Antalya kampında iki banko oyuncu mutlaka kadrolarına katacaklarını dile getirdi.

 

 

 

“Benim Burada Durmama Gerek Yok!”

Ocak ayı transferinde kadroya mutlak takviye yapacaklarını belirten Karaman ; “ Devre arası yedek kulübesine transfer yapacaksak benim burada durmama hiç gerek yok nede milleti kandırmamıza. Transferde bu sezon büyük şansızlıklar yaşadık. Bu kulübün bütçesi ile alakalı olabilir, bazı oyuncular gelmek istemedi, terör olayı gibi bir çok nedenler var.  Şimdi devre arası transferi özellikle iki transfer için bu işin özrü yok. Yok şehri beğenmedi, gelmedi ben bunu kabul etmiyorum. Bu durumu yönetim ile görüşüyoruz. Antalya kampında bir 10 numara olmak üzere iki oyuncu aramızda olacak” şeklinde konuştu.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     18 Kasım 2016 10:58
         

    BRAVO HEP TENKIT ETTIM  SIMDI BU SÖZÜN DOGRU:MILLETI KANDIRMAMAN LAZIM  YÖNETIMIN  BECERIKSIZLIGII SEN CEKMEMEN LAZIM:IYI TRANSFER OLMASA DÜSERIZ: SENDE GÖRDÜN BU OLAYI KI RIZIKO YAPMIYORSUN

  2. 0 0
    {usertitle}

    karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

     19 Kasım 2016 07:35
         

    karaman kaçacak delik arıyor 

  3. 0 0
    {usertitle}

    Yusuf Güngör

     19 Kasım 2016 09:28
         

     ulan milleti kandırmaktan başka birşey yaptığınız yok yazıklar olsun size. senin burda işin yok yerin yok. kalkavanında. 

     

  4. 0 0
    {usertitle}

    erdem

     19 Kasım 2016 12:13
         

    hoca doğruyu söyledi bu seferde yönetim transfer de paraya kıymasa durmasının bir anlamı yok. başkan verecek hoca alacak. bu transfer dönemi son şansları bencede..

Yorum Yapın