Kalkavan'dan Usta'ya Sitem!..

 

 

Kalkavan’dan Usta’ya! "Aklınızdan Bile Geçirmeyin!"

İki Başkan Kweuke için karşı karşıya geldi, bakın neler yaşandı..?

Geçen hafta kulüpler birliği toplantısında Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile Trabzonspor kulüp Başkanı Muharrem Usta bir araya geldiği ve Kweuke transferinde bir ön görüşme yaptıkları öğrenildi.

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor’lu oyuncusu Kweuke’yi devre arası transferinde kadroya katmak istediğini bir kez daha yenileyen bordo – mavili takımın Başkanı Muharrem Usta’ya yeşil –mavili takımın Başkanı Metin Kalkavan şu sözlerle cevap verdi:

“ Başkan, bu oyuncu Rize’nin sembolü. Camia onu çok seviyor.Kendisi ile yakın zamanda yeni sözleşme imzalayacağız. Bizim sözleşmesi devam eden bir oyuncumuz. Satmayı düşünmüyoruz. Biz sizden sözleşmesi devam eden bir oyuncuya talip olsak, siz ne dersiniz? Veya bende sizden Mehmet Ekici’yi istiyorum? Kısaca Aklınızdan bile geçirmeyin, satmaya niyetimiz yok. Trabzonspor yönetiminden kaç dönem oyuncu istedik, bize bir oyuncu bile vermediniz. Tam tersi ligde rakibimiz olan takımlara bedava verdiniz, onların elini güçlendirdiniz.  Trabzonspor ile en son oyuncu transferimiz dört yıl önce oldu. Eren ve Sercan ikilisini 4.1 Milyon lira ödeyerek bu oyuncuları kadromuza katmıştık ” dediği öğrenildi.

SELİM DENİZALP & AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     19 Kasım 2016 13:06
         

    bu teklif nere benzer biliyormusunuz .cok ADICE bir teklif  bu teklif  evli kadina evlilik teklifine benzer.bu soytari kendini ne zannediyor.bizim baskan dillere  destan  tek yaptigi milletin yüzüne gülücükler sacmak .bu zamana kadar kwekunun kontratini neden uzatmadin sen ne is yaparsin  SEN RIZELININ BASININ BELASIMISIN



    BIZIM BIR FADIME HALA VARDI OLMAMIS INSANLAR SÖYLE SÖYLERDI  USUGUM SEN ERKEKSIN BIRAZ SERT OLMALISIN YOKSA YARIN ELIN PICI GELIR KARINIDA ELINDAN ALIR:Bu isler böyle ortalik cakal dolu

  2. 1 0
    {usertitle}

    kamil

     19 Kasım 2016 15:02
         

    drabzon sanki şampiyon olacak ha ha haaa... bari Rizemizin kadrosunu zayıflatmasın 

  3. 1 0
    {usertitle}

    ibo

     21 Kasım 2016 16:11
         

    yok be başka bırı sylemştır bu metın kalkavan sozlerı degıl

     

  4. 1 0
    {usertitle}

    rize 53

     22 Kasım 2016 14:25
         

    ihsan kalkavan gözaltinda     fetö cü yaratik  .insanlah bu kalkavandanda caykur rizemiz  kurtulur

Yorum Yapın