Avcı’dan polis memurlarına taziye ziyareti

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Rize’de görevi başındaki polis memurlarını görev yerlerinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Merkez İlçe Başkanı Saadettin Türüt ve yönetim kurulu üyeleri ile Yatsı Namazı’nın ardından polis merkezlerini ve kontrol noktalarını ziyaret ederek görevi başındaki polis memurlarına hem başsağlığı dileğinde bulundu hem de kandillerini kutladı.
Polis memurlarına kandil simidi de ikram eden Avcı yaptığı açıklamada, “Polis arkadaşlarımızın verdiği mücadeleye imrenmemek mümkün değil. Milletimizin güvenliğinden sorumlu olarak riskli ama bir o kadar da kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. İstanbul’da yaşanan terör eyleminde polis arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız şehit oldular. Ülke olarak hepimizin başı sağ olsun özelde siz polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Bizler acınızı paylaşmak, sizlerin yanında olduğumuzu tekrar hatırlatmak ve başsağlığı dileyebilmek için sizleri ziyaret ediyoruz. Sorunlarınızda ve sıkıntılarınızda bizler sizin hep yanınızdayız. Kapımız her zaman sizlere açık” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın