AVCI; "GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Avcı, “Millet İçin Şehit Olan Milletvekili de Olabilir”

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “18-25 yaş arasındaki genç kardeşlerimize Hakkari sınırında nöbet tutturup şehit olma mertebesini layık görebiliyorsak, onları elbette ki milletvekili de yapabiliriz.” dedi.

Ak Parti Rize Gençlik Kolları 12. Danışma Meclis Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, AK Parti MKYK Üyesi Burak Güngör ve çok sayıda gencin katıldığı toplantıda il gençlik kollarının faaliyetleri değerlendirildi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “21 yaşında İstanbul’u fetheden bir kumandanın torunlarıyız. 18-25 yaş arası gençlerimiz sayesinde 15 Temmuz’dan sonra huzurla yaşayabiliyorsak, 18-25 yaş arasındaki genç kardeşlerimize Hakkari sınırında nöbet tutturup şehit olma mertebesini layık görebiliyorsak, onları elbette ki milletvekili de yapabiliriz. Bunu da fazlasıyla yapabilirler.” Dedi.

GENÇLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, “Genç kardeşlerimizi burada görmek, memleket dertleriyle dertlenmeniz, gece gündüz demeden Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki bu davaya hizmet ediyorsunuz. Hepinizi alnınızdan öpüyorum” diye konuştu.  

16 NİSAN DÜŞMANLARI ÜZÜP DOSTLARI SEVİNDİRECEK

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Önümüzde bir referandum süreci vardır. 16 Nisan’da inşallah bu süreci başarıyla geçeceğimizden hiçbir kuşkum yoktur. Yalnız bu sonuç düşmanları üzen dostları sevindiren bir sonuçla sonlanmalıdır. Rize’mize de inşallah bu seçim sonuçlarının hayırlı bir şekilde birincilikle sonuçlandırılıp Sayın Cumhurbaşkanımızın sevincine sevinç katarız. Bu konuda özellikle gençlerimize çok iş düşmektedir.” Dedi.

 

15 TEMMUZ’UN KAHRAMANLARI OLDUK

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, “Türk siyasi tarihine altın harflerle kazınacak bir çok işe parti olarak imza attık. 1960 ve 1980 darbelerinde dünyada değildik ama 28 Şubat’ı hissettik. 15 Temmuz’un kahramanları olduk” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Yeşil Mavi

     13 Mart 2017 15:06
         

    Genç Başkan Rize Seninle..

Yorum Yapın