Avcı ve Karal İslampaşa’da Vatandaşlarla Buluştu

Avcı ve Karal İslampaşa’da Vatandaşlarla Buluştu

 

 

AK Parti İl Başkanı Muhammed Avcı ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması öncesinde Rize merkeze bağlı İslampaşa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AVCI, “16 NİSAN İSTİKLAL MÜCADELESİNİN ADIDIR”

 

 

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “16 Nisan Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesinin adıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyona bütün vatandaşlarımızın çok yoğun bir desteği ve katkısı olduğu gibi, Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Rize’de ve İslampaşa mahallemizde çok daha üst düzey bir katkı görmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz.” Dedi.

AVCI, “BÜYÜK LİDERLEİN ÇIKMASIYLA ÜLKE İSTİTKARARA KAVUŞTU”

İl Başkanı Avcı, “Erdoğan’dan sonra ne olacak gibi bir polemik ortaya attılar. Mevcut parlamenter sistemin tarihine bakıldığında Menderes, Özal ve Erdoğan’ı çıkarıldığında geriye kocaman bir kaos kalıyor. Büyük liderlerin çıkmasıyla ülke istikrara kavuşmuştur. Bu taslağa Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra ihtiyacımız vardır.” Dedi.

KARAL, “ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği, milletimizin bekası adına bu çalışmaları yapıyoruz. Gelecek nesillerimizin çok daha faydalı bir ülkede yaşamasını istiyoruz. Bir referandum öncesinde karar aşamasındayız.” Dedi.

KARAL, “İÇTE VE DIŞTAKİ DÜŞMANLAR TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİNİ İSTEMİYOR”

İçte ve dışta Türkiye’nin düşmanlarının tutumlarına değinen Karal, “Bütün meseleleri Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini ve kalkınmasını engellemektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edildikten sonra çok daha aktif bir şekilde karar alabilen bir Türkiye olmasın arzusundalar.” Diye konuştu.

TÜRÜT, “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, “18 yaşındaki adama seni yönetecek olanları seç diyip o büyük sorumluluğunu veriyorsak, onun seçilmesi bundan daha büyük bir mükellefiyet değildir. Gençlerimize çok güvendiğimizi ifade ediyorum.” Dedi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın