BAŞKAN KASAP’TAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI


BAŞKAN KASAP’TAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI



Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mahallelerin sorunlarını daha yakından takip edebilmek adına Rize Merkeze bağlı muhtarlarla kahvaltıya bir araya geldi.

Düzenli aralıkla “Mahalle Muhtarları İstişare toplantısı” gerçekleştiren Başkan Kasap, Yakamoz Restorant toplantı salonunda muhtarlarla buluştu.



Toplantıya katılan mahalle muhtarları sorumlu oldukları mahallelerle ilgili eksikliklerin giderilmesi için Başkan Kasap'a taleplerini iletti.

Toplantı salonunda konuşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin daha iyi bir kent olması için halkımızla el ele vererek çalışmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda düzenli aralıklarla çeşitli meslek ya da sivil toplum kuruluşları ve temsilcileriyle bir araya geliyoruz. Bugünde birlikte güzel çalışmalara imza attığımız muhtarlarımızla bir aradayız. Rize'nin mahallelerine daha güzel hizmet verebilmek için sürekli mahalle muhtarlarımız ile irtibat içerisinde olmayı göz önünde tutuyoruz. Buraya gelen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ve Coşkun Yeğen ile beraber muhtarlarla görüşen Başkan Kasap, sorunların çözümü için toplantıda istişare edilen konuların imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturulması için Başkan Yardımcılarına bilgiler aktardı.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları Başkan Kasap'a kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve mahallelerinde yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın