KIRIKKALE’DE VEFAT EDEN YAHYA KEMAL ER, DÜN RİZE’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kırıkkale eski Kültür ve Turizm Müdürü ve Rizeli Hemşehrimiz YAHYA KEMAL ER dün Rize’ye bağlı Pazarköy Köyündeki aile mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.
10 Ağustos 2022 Çarşamba günü akşamı Kırıkkale’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat eden basın dostu arkadaşımız ve hemşehrimiz Yahya Kemal ER, Biyoloji Öğretmeni Gülhan ER ile evli olup 20 yaşındaki Elif ER’in de babasıydı.
Dün babaocağı Pazarköy Köyünde son yolculuğuna uğurlanan Merhum Yahya Kemal ER bir süre önce Kırıkkale’deki İl Müdürlük görevinden hiçbir yasal gerekçe gösterilmeden alınarak Bakanlık Müşaviri yapılmıştı.
Bu konuda Yargı tarafından haklı bulunmasına karşın görevine iade edilmemiş ve hergün Ankara-Kırıkkale arasında adeta mekik dokuyordu.
Merhum ve eski Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Hamdi ER’in büyük oğlu ve Rize-Merkez Pazarköy Köyünün “sevilen ve başarılı” muhtarı Harun Sait ER’in de ağabeyi olan Yahya Kemal ER’in vefatının sevenlerini ve Rize’yi derinden üzdüğü de öğrenildi.
Dün Rize’de babasının yanına son yolculuğuna uğurlanan Yahya Kemal ER’e Allah’tan “rahmet”, başta öğretmen eşi Gülhan ER’e, kızı Elif ER’e, kardeşi muhtar Harun Sait ER olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına da “BAŞSAĞLIĞI ve SABIR” dileriz.    


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın