RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ACI GÜNÜ…

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ACI GÜNÜ…
- RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ YILDIRIM KARADUMAN, GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

 

Uzun yıllardır Rize Emniyet Müdürlüğü Özel kalem de görev yapan Yıldırım Karabulut hayatını kaybetti.

Rize Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem”de uzun yıllardır görev yapan Yıldırım Karabulut kalbine yenik düştü.

    Rize Emniyet Müdürlüğünde uzun yıllardır özel Kalem”de görev yapan ve polislerin Yıldırım Abisi olarak bilinen Yıldırım Karabulut(49) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

    Fener Mahallesinde ikamet eden Yıldırım Karabulut”un gece 03 sıralarında rahatsızlandığı zaman zaman balkona çıkarak hava aldığı sabah saatlerinde ise eşi ve 2 oğlunu rahatsız etmemek için aracına binerek bir kaç metre gittikten sonra aracın durması üzerine  eşi ve çocukları aracın yanına giderek araç içindeki Yıldırım Karabulut”un  durumunu farketmeleri üzerine hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Emniyet Müdürlüğünün Yıldırım abisi hayatını kaybetti.

    Rize Emniyet Müdürlüğünü yasa boğan Karabulut”un cenazesi sahil camiinde kılınan Cenaze namazının ardından Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenden sonra memleketi Amasya”nin Merzifon ilçesine gönderildi. Karabulut 2 erkek çocuk babasıydı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın