Rize'de ilkel teleferik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Rize'de ilkel teleferik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
- Rize'de ilkel teleferik telinin kopması sonucu 500 metre sürüklenerek zemine çarpan 17 yaşındaki Agun öldü, arkadaşı ise yaralandı

 

Rize'de ilkel teleferiğin vagon telinin kopması sonucu 500 metre sürüklenerek zemine çarpan 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Veliköy Orta Mahalle'de yaş çay ve bahçedeki otları taşımak için kurulan ilkel teleferiğin vagonuna oturan Mustafa Kurt (21) ve Onurcan Agun (17) teleferik vagonunu sallamaya başladı. Bu sırada vagon telinin kopması sonucu vagon içerisinde mahsur kalan iki genç yaklaşık 500 metrelik teleferik telinden sürüklenerek toprak zemine çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle Agun ve Kurt bahçeye düştü. Kazayı fark eden vatandaşlar, otomobil ile Kurt ve Agun'u hastaneye götürmeye çalışırken yolda karşılaştıkları 112 Acil Servis ekiplerine teslim etti.

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Onurcan Agun, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren Mustafa Kurt'un ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    mapavrili

     1 Nisan 2016 13:59
         

    ALLAH rahmet eylesin rabbim anana babama sabir celiller versin

Yorum Yapın