Rize'de PKK/KCK'ya Dev Uyuşturucu Operasyonu

 

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasında PKK/KCK’ya ağır darbe. Son yıllardaki Karadeniz Bölgesinin en büyük uyuşturucu sevkiyatında piyasa değeri 12 Milyon Türk Lirası olan 198 kilo eroin maddesi il emniyet müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasında ele geçirildi.

 

 

Dün akşam saat: 17.00 sıralarında Rize’nin İyidere ilçesi Karadeniz Sahil Yolu bağlantısında Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan O.D. yönetimindeki 06 plakalı minibüste narkotik köpeği Hektör ile yapılan aramada sarı renkli plaka halinde 170 paket, beyaz bez torbada 93 adet, şeffaf poşet içerisinde 6 adet olmak üzere toplam 198 kilo daralı ağırlığı bulunan eroin maddesi ele geçirildi.

 

Olayla ilgili "Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak" suçundan O.D.’ye işlem yapılarak gözaltına alındığı ve ele geçirilen eroin maddesinin PKK/KCK tarafından Kuzey Irak'taki kamplarda üretildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada Rize'de uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     7 Kasım 2016 06:37
         

    bu kahpelerin bogazina piriket baglayip denizin ortasina birakacagin orada geberip gidecekler

Yorum Yapın