"Can" Lar Yanmasın, Önlem Alınsın!..

Rize’de Bu kaçıncı Kaza Yetkililer Uyuyor mu ?

 

 

Dün Rize İstikametinden  İkizdere İspir istikametine gitmekte olan Yavuz Can yönetimindeki  araç gizli buzlanma sebebiyle Anzer  sapağından köprüden dereye üçtü. Kazada Yavuz Can hafif şekilde yaralanırken, Yılmaz Can mutlak bir ölümden döndü

Dün Rize İstikametinden  İkizdere İspir istikametine gitmekte olan Yavuz Can yönetimindeki 34 AU 2723 plakalı  araç gizli buzlanma sebebiyle Anzer  sapağından köprüden dereye üçtü. Aracın Pert olduğu Kazada Yavuz Can hafif şekilde yaralanırken, Yılmaz can mutlak bir ölümden döndü.

Kalkandere ve İkizdere’den gelen Ambülansla Rize Devlet hastanesine kaldırılan  Şoför Yavuz Can ayakta tedavi edilip taburcu edilirken, Yılmaz can’ın kaburgası ve kalçası kırıldı.

 

 

Tedavisine burada devam edilecek Yılmaz can’ın yakında bir dizi operasyon geçirecek.

24 saat içinde aynı yerde 3 kaza daha meydana gelen ve yılda bu bölgede sayısız kaza meydana gelip bir çok vatandaşımızın ölmesi bir okadır da yaralanıp sakatlanmalarına sebep olan bu şeytan üçgeni yolda seyahat edenler Allah teslim !..

136 yıl sonra Türkiye’nin mega projesi ve Dünya’da 2. Olan Ovit Tüneli’ni açmaya hazırlanırken, Reisin memleketi Rize 2023’e böylemi girecek !...

Kara yollarına  ait bu yolda ne bir uyarı levhası asan ne  de koruyucu bir önlem alınan  bu yolda  kazaların  kuşkusuz  en büyük nedeni duble yolun hala hayata geçirilmemiş olmasıdır.

Öyle 5-6 bin lira maaş alıp meşin koltuklarda oturmakla  bu işler çözülmez !  TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın  doğduğu yerler bu tur haberlerle  konu malzemesi olması kimseye fayda vermez.

Bu işin takipçisi olacağımızı buradan tüm kamuoyuna bildirmek bizim  görevimizdir .

HABER:Osman KÖSEOĞLU


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın