Rizespor'da Halil İbrahim Sönmez Tamam

Adım Adım İmzaya

Çaykur Rizespor’un transfer gündeminde yer alan üç isim ile el sıkışıldığı öğrenilirken resmi imzaların bir iki gün içinde atılacağı belirtildi.

Brezilya Seri A takımın Gremio’da forma giyen genç oyuncu Lincoln için görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, kulübünün bu futbolcu için belirlediği bonservis bedeli yeşil – mavili takım yüksek buldu. Bu gelişme sonrası satın alma opsiyonlu bir yıl kiralama teklifini Brezilya kulübüne ileten Çaykur Rizespor kulübü bu transferi bir iki gün içinde sonlandıracağı seslendirildi.

Halil İbrahim Tamam!

Yeşil – mavili takımın bir diğer transferi düşünülen isim Konyaspor’lu Halil İbrahim Sönmez ‘de ise mutla sona ulaşıldığı belirtildi. Orta saha oyuncusu ile hemen hemen her konuda anlaşan Çaykur Rizespor’da imzanın bayram öncesi atılacağı belirtildi. Bu futbolcu ile yeşil – mavili takım satın alma opsiyonlu bir yıllığına kiralık olarak anlaşıldığı öğrenildi. Diğer yandan kadrosuna genç bir isim katmak isteyen yeşil – mavili ekip, F.Bahçe takımından istediği Yiğithan ile anlaştığı ve bu futbolcunun doktordan gelecek olan sağlam raporu sonrası imzaya kaldığı belirtildi.

AJANS53 ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın