Kweuke'nin Toplam Değeri Giresunspor'dan Pahalı!...

Akın Çorap Giresunspor takımının toplam piyasa değeri 7 Milyon 500 bin Euro...
Çaykur Rizespor'lu Kweuke'nin beş yıllık net aldığı ücret ise 9 Milyon Euro olduğunu biliyomuydunuz!..
Buna ilave futbolcunun menejeri beş yıllık komisyonunu peşin olarak aldı..
Geçen sezon devre arasında eski yönetim Kweuke ile yaptığı yeni sözleşmede bir tek kulübün anahtarını ona teslim etmemiş!
Sakatlık var, yaş sorunu var...
Mersin, Kocaeli, Erciyes, Eskişehir, Ordu, Gaziantepspor... böyle batmıştı...



Kweuke Kalsın mı? Gitsin mi?
Çaykur Rizespor’da kendisinden çok şey beklenen takım kaptanı Kweuke’nin maliyeti ve ortaya koyduğu performans düşündürüyor.
Yeşil – mavili takıma beş sezon önce Sparta Prag takımından gelen ve beş yıllık mukaveleye imza atan Kamerunlu oyuncu ile geçen sezon devre arasında yeniden beş yıllık sözleşme imzalanmıştı.
700 bin euro'dan 1.800 bin euro'ya çıkmıştı!..
İlk beş sezon 700 bin Euro yıllık ücrete top koşturan 31 yaşındaki forvet oyuncusu, geçen sezon yaptığı yeni mukavelede kulüp tarihin en yüksek ücretine imza atarak yıllık 1.800 bin Euro karşılığı beş yıllık daha sözleşme imzalamış, futbolcunun menejeride beş yıllık komisyonunu peşin olarak almıştı.
1 Golü 300 Bin Euro
Bu sezon ligde altı golü bulunan Kamerunlu oyuncunun bir golü 300 bin Euro’ya gelirken, takım kaptanlığı görevini yapan Kweuke’nin bir tülü istenilen seviyede olmaması yeşil – mavili takımın şampiyonluk yolunda kritik puanlar kaybetmesine en büyük etken olarak gözüküyor.
Çaykur Rizespor yönetimi devre arası transfer döneminde Antalyaspor, Karabükspor ve Osmanlıspor’un ısrarla kadrosuna katmak istediği Kweuke için yol haritasını belirleyeceği ve bu futbolcuya gelen teklifleri masaya yatıracağı seslendirildi.
Taraftar Kararsız Kaldı
Öte yandan Rizespor taraftarları kaptanları Kweuke konusunda kararsız kaldıkları öğrenildi.
Birçok yeşil – mavili taraftarların bu ligde Kweuke’nin büyük bir silah olduğunu savunurken, oyuncunun şampiyonluk yolunda mutlaka kadroda olması gerektiğini söylerken, bazı taraftarlar ise Kweuke’nin kesinlikle satılması gerektiğini dile getirerek;” Maliyeti çok yüksek. Biran önce elden çıkarılmalı ve ondan daha iyisi takıma kazandırılmalı” görüşünü bildirdiler.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     15 Aralık 2017 01:05
         

    sizin yatacak yeriniz varmi  yavsak kalkavan ve  yavsak karaman  bunlar derhal mahkeme verilmelidir acikca klüp soyulmus acaba bunlar fetocumu diyede düsündürü insani cünkü bu tip yasaklar reis ten intikam almak icin reisin memleketini hedef aliyorlar ..SN BASKAN RIZELI SENI SEVIYOR BU YAVSAKLARIN YAPTIKLARI REZILLIKLERI INEDEN IPLIGE INCELETTIR LÜTFEN  ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAYGILAR YENI BASKAN

Yorum Yapın