Yönetimden Üzülmez’e Tam Destek!...

Atmaca Sırat Köprüsünde!


Teknik direktör Hikmet Karaman’ın ayrılması ardından göreve getirilen İbrahim Üzülmez’in bir türlü istenilen başarıyı yakalamaması ve takımın art arda maç kazanamaması ardından yeşil – mavili takım ilk devrenin bitimine iki hafta kala iki kritik maçta alacağı sonuçlar devre arasında alınacak olan radikal kararlarda önemli bir unsur teşkil edecek.
Çaykur Rizespor’u TFF 1.lig maratonunda oldukça kritik ve zor süreç bekliyor.
Toparlayamadı
Samsunspor maçıyla birlikte göreve gelen teknik direktör İbrahim Üzülmez bir türlü takımı toparlayamadı. Özellikle deplasman maçlarında kötü bir görüntü veren yeşil – mavili takım İbrahim hoca ile çıkılan 4 deplasman maçından sadece İKİ beraberlik alması moralleri oldukça bozdu. Lig sonuncusu Gaziantepspor’u mağlup edemeyen İbrahim hocanın talebeleri bu süreçte Adanaspor ve son olarak Giresunspor deplasman maçlarından da mağlup olarak ayrılmıştı.
Sistem Arayışı Sonuç Vermedi
Teknik direktör İbrahim Üzülmez’in ortaya çıkarmak istediği sistem arayışı bir türlü sonuç vermedi. Haftalardır hata yapan bazı oyunculara ısrarla forma şansı veren genç teknik adamın mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamalarda “bireysel hatalar ve kalite eksikliğine” dem vurması yeşil – mavili taraftarlar arasında yadırgandığı gözlendi.
Aşırı İdmanlar Yordu mu?
Yeşil – mavili takımda İbrahim hoca ve ekibinin gelmesi ardından yapılan idmanların aşırı yoğun geçmesi kafalarda soru işareti bırakıyor.
İdman öncesi kondisyon salonunda ağırlık çalışan futbolcular, daha sonra saha da ağır bir o kadar da tempolu idmanlar yapması oyuncuların maçlarda yıpranarak çıktığı ve karşılaşmalarda rakiplerin fizik olarak gerisine kalmasına neden olduğu bazı oyuncular tarafından yakın çevresine dert yanmasına neden oldu.
Bu tip ağır idmanların sezon başı veya devre arası döneminde yapıldığını yakın arkadaş çevresine aktaran yeşil – mavili bazı oyuncular ;” Maça çıktığımızda gücümüz kalmıyor. İdmanlarda pestilimiz çıkıyor. Bazen çift idman, çoğu zaman önce salonda daha sonra saha da ağır idmanlar yapıyoruz. Hocanın gözüne girmek için idmanlarda varımızı ortaya koyarken, maçlarda ise ayakta kalacak derman kalmıyor bize” dedikleri öğrenildi.
Başkan ve Yönetim Devrede
Ligde bir türlü istikrarı yakalayamayan Çaykur Rizespor’da kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı başta olmak üzere Başkan vekili Hasan Kartal ve birçok yöneticinin genç teknik adam İbrahim Üzülmez’e büyük moral ve destek verdiği öğrenildi.
Üzülmez’e Tam Destek
Kurulan kadronun kendileri dönemine ait olmadığını haklı olarak savunan Rizespor yönetimi, mevcut kadro altında ilk devrenin bitiminde maksimum puanlar toplayarak devre arasına girmeyi hedeflerken, diğer yandan sözleşmeleri devam eden bazı oyuncularla yollarını ayırmanın peşinde oldukları biliniyor. Gönderilecek olan bazı isimlerin yerine nokta transfer yaparak genç teknik adamın elini güçlendirmek isteyen Rizespor yönetimi bu çalışmayı derinden ve sessiz bir şekilde sürdürdüğü biliniyor.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın