Duruma El Koyan Oyuncu Konuştu!

Duruma El Koyan Oyuncu Konuştu!


Manisaspor maçında iki gol atarak duruma el koyan Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi, maç sonu dönüş yolunda Selim Denizalp’a özel açıklamalarda bulundu.
Bu kulübe severek ve isteyerek geldiğini söyleyen Vedat Muriqi, “ Bu ligi iyi tanıyorum ben. Transfer döneminde yaşanan olaylar geride kaldı. Ben buraya severek ve isteyerek geldim. Takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Maçın ilk devresinde kaçan goller şansızlıktı. İkinci devre çok daha iyi bir maç çıkardık diyebilirim. İki gol attım ama çok daha fazlasını atabilirdim ve aynı zamanda çok daha iyisini yapabilirdim. İlerleyen haftalarda saha içerisinde bir birimizi daha iyi tanıdığımız zaman bu takım çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.
Kral Bıraktığı Yerden!
Çaykur Rizespor’un başarılı forvet oyuncusu Samudio, Manisaspor maçında attığı golle ligde gol sayısını 10’a yükseltmeyi başardı.
Ligin ilk yarısında attığı 9 gol ile gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Paraguaylı oyuncu Samudio, ikinci devrenin ilk maçı olan Manisaspor karşılaşmasını da es geçmeyerek rakip fileleri havalandırmasını bildi.
Maç boyunca yeni transfer Vedat Muriqi ile iyi bir ikili oluşturan Paraguaylı oyuncu hedefini lig sonu 20 gol üzeri olarak belirlemişti.
Yeniler Sınıfı Geçti
Devre arası transferinde üç nokta ismi kadrosuna katan yeşil – mavili ekipte özellikle Gençlerbirliği takımından transfer edilen Kosovalı oyuncu Vedat Muriqi oynadığı futbol ve attığı gollerle alkış alırken, diğer yeni oyuncular Galip Güzel ve sonradan oyuna giren Koray Altınay’da teknik kadro ve yönetimden geçer not alan isimler oldu.
Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Manisaspor maçı sonrası yeni transferlerine övgü dolu sözler söyledi.
Vedat Muriqi’le daha önce çalışma fırsatı bulduğunu söyleyen Üzülmez;” Vedat bildiğim, tanıdığım bir oyuncu. Çok karakterli bir oyuncu kendisi. Maçlarda mücadelesi ile her şeyini ortaya koyan bir futbolcu. Bize elbette faydalı olacaktır, Galip aynı şekilde iyi mücadele etti, Koray sonradan oyuna girdi özellikle ofansif anamda iyi şeyler yaptı. Bu transferler bize renk katacaktır. Bu takımın rekabete ihtiyacı vardı, takım olarak rekabeti ön plana çıkartabilirsek çok daha doğru işler yapacağız, biraz daha zamana ihtiyacımız var, oyunsal anlamda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bizim hedeflerimiz belli, yeni oyuncuların katılması ile bu hedeflere emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.
Teknik direktör İbrahim Üzülmez, altyapıdan yetişen ve Manisaspor maçında ilk kez forma giyen Emirhan Topçu içinde ;” Daha fazla forma şansı vermek istiyorum, inşanla bundan sonra daha fazla süre alacaktır. Genç oyuncu sol ayağı ve soğukkanlığı ile başarılı olacaktır” ifadesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın