Rizespor'da Güney Amerika Rüzgarı!...



Lincoln Bunu İlk Kez Yaptı!
Çaykur Rizespor’un Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln, kariyerinde ilk kez bir maçta üç gol atma başarısı göstererek hat – tric yaptı.
Yeşil – mavili forma altında bu sezon golü bulunmayan Lincoln, Gaziantepspor maçında hocasından aldığı formanın hakkını verdi ve maç boyunca oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarlardan büyük alkış aldı. Bundan önce futbol kariyerinde bir maçta üç gol birden atma başarısı göstermediğini söyleyen Brezilyalı oyuncu Lincoln;” İlk kez oldu. 3 Gol attığım bir maç sonunda karşılaşmanın hakemi maç bitiminde yanıma gelerek beni önce tebrik etti, daha sonra maç topunu bana verdi. Çok mutluyum, attığım ilk golümü eşime armağan ettim. Uzun bir aradan sonra golle tanışmam bana ayrı bir moral verdi. Takımda hava gerçekten güzel, herkes şampiyonluğa kilitlendi, ayrıca takımın ligde 53’üncü golü benim taşıdığım 53 numaralı forma altında atmam bana ayrı bir gurur verdi” ifadesini kullandı.
Kral Boş Geçmedi
Yeşil – mavili takımın ligde en çok gol atan oyuncusu olan Samudio, lig sonuncusu Gaziantepspor filelerini de boş geçmeyerek, ligde ki gol sayısını 16’ya çıkarttı.
TFF 1.ligde en çok gol atan oyuncu olan Paraguaylı oyuncu Samudio, maçın ikinci devresinde gol yollarında ki partneri Vedat Muriqi’den aldığı duvar pasını iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı kırmızı – siyahlı takımın filelerine göndermeyi başarmıştı.
Başkan Paraguay’a Uçacak!
Öte yandan Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Samudio için kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, önümüzde ki günlerde bu oyuncunun bonservisini almak için Paraguay’a gideceği öğrenildi. Mayıs ayı sonuna kadar oyuncunun satın alma opsiyonunu elinde bulunduran yeşil – mavili takım Samudio'nun sezon sonu bonservisi ile almak istiyor.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın