Kazanan Kadro Bozulacak!...



Kazanan Kadro Bozulacak!
Çaykur Rizespor hafta içi oynadığı ve farklı kazandığı Gaziantepspor maç kadrosunu yarın oynayacağı Boluspor karşılaşmasında bozacak.
Bundan önce 3 puan aldıkları maçlarda kazanan kadroyu fazla bozmayan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Boluspor maçında bu politikasını mecburen değiştirecek.
Mecburi Değişiklik
Boluspor maçında kaleye yeniden Gökhan Akkan’ın koruyacağı, sağbekte ise Orhan, solbekte ise Mehmet Uslu’nun forma giyeceği öğrenildi.
Yeşil – mavili takımda stoperde ise Ramos ve Saadane ikilisinin görev alacağı belirtilirken, bu ikilinin önünde ise son haftalarda formda bir görüntü veren Robin Yalçın ve Koray Altınay görev alacak.
Atmaca’da Gaziantepspor maçının yıldızı Lincoln, Boluspor maçında bir kez daha yedek kulübesine geri dönecek. Bu ismin yerine Recep Niyaz ile maça çıkacak olan Üzülmez, forvet hattında ise Süleyman, Samudio ve Vedat Muriqi’e forma vermesi bekleniliyor.

Bolu’yu Aşacağız!

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, yarın oynayacakları Boluspor maçının kendileri adına bir sembol maçı olacağına dikkat çekerek; “ Bu maçta başta sahada göstereceğimiz mücadelemizle, samimiyetimizle, çalışkan ve fedakarlığımızla bir sembol maçımız olacak. Biz, ekibimize, kadromuza, oyuncu grubumuza çok güveniyoruz. Taraftarlarımızla birlikte Bolu deplasman maçında hep birlikte en güzel örneği sergileyeceğiz, bundan şüphem yok. Çok önemli bir rakiple maça çıkacağız ve Boluspor son haftaların yükselen değeri. Rakibe saygı duyuyoruz, bu maçın önemini biliyoruz ve Bolu’yu aşacağız” dedi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 1
    {usertitle}

    BIRINSAN

     9 Mart 2018 12:52
         

    Selam başkanim böyle beyanat vereçeğin.lam lum larka bu iş yürümez.kesin ve yeneçeğiz Allah in izniyle .Ha yenildin bu işin kaderi bu zaten

Yorum Yapın