Rizespor'un Transferde Aklı O İsimlerde!

Kendi Çıktı Gözü Onlara Kaldı!

Rizespor'un Transferde Aklı O İsimlerde!

Yeşil -mavili ekip bir yıl aradan sonra yeniden süper lige dönme sevinci yaşarken, bu sezon aynı ligde mücadele ettiği takımlar içinde bazı oyuncuları radarına aldığı öğrenildi.
Bu oyuncuların başında Boluspor’da sol bek oynayan Cengiz Umut Meraş ve bu takımın kaptanlığını yapan Yusuf Emre Gültekin geliyor. Atmacanın TFF 1.lig listesinden belirlediği diğer isimler ise İstanbulspor takımında yer alıyor. Sarı – siyahlı takımdan sağbek Mehmet Zeki Çelik ve Ali Dere’yi listesinde tutan yeşil – mavili ekip yine bu ligde bu sezon başarılı maçlar ortaya koyan Erzurumsporlu orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ve Eskişehirspor forması giyen Dorukhan Toköz ve Hasan Hüseyin Acar ile ilgilendiği öğrenildi.
Yabancılar Fark Attı!
Bu sezon ligde en çok gol atan takım olan Çaykur Rizespor’da yabancı oyuncular yerlilere fark attı.
Gol krallığı sevincini yaşayan Samudio ligde 20 gol atarken bu oyuncuyu devre arası transferinde gelen Kosovalı forvet Vedat Muriqi sekiz gol ile takip etti. Yeşil – mavili takımda ligin ilk devresinde sakat sakat oynamasına rağmen Kamerunlu santrafor Kweuke 7 golle takımına katkı verirken, bir başka yabancı oyuncu Brezilyalı Lincoln ise sadece 3 gol atmış, bu alanda bir diğer gol ise Ümraniyespor maçında kullandığı penaltı atışını gole çeviren Faslı orta saha oyuncusu Saadane’den tek gollük katkı gelmişti.
Atmacanın bu sezon ki yerli oyuncuların skora verdiği katkıda başrol gurbetçi oyuncu Süleyman Koç’a ait. Kanat oyuncusu ligde sekiz gol atmayı başarırken, bir diğer kanat oyuncusu Oğulcan Çağlayan’ın dört, orta saha oyuncusu Recep Niyaz’ın ise son oynanan Gazişehir maçında attığı gol ile ligde ki gol sayısını 4’e çıkarmayı başarmıştı. Yeşil – mavili takımda Mehmet Uslu 2 gol atarken, Orhan Ovacıklı, Robin Yalçın, Galip Güzel, Furkan Şimşek ve Ümit Kurt’un lig boyunca sadece bir gol attıkları tespit edildi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın