Kartal’dan Transfer ve Kweuke Açıklaması

Kartal’dan Transfer ve Kweuke Açıklaması


Kartal’dan Transfer ve Kweuke Açıklaması

Çaykur Rizespor Başkan vekili Hasan Kartal, teknik direktörleri İbrahim Üzülmez ile transfer konusunda bir görüşme yaptıklarını dile getirerek, “önceliğimiz ekonomi. Ekonomimizi rayına oturttuktan sonra transferler başlayacağız” dedi.
Gündemde ile ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan vekili Kartal, Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntıyı göz ardı edemeyiz diyerek;” Çok acil bir şekilde bu bütçeleri yaparsak hata yapabiliriz. Türkiye’de ekonomik sıkıntı var, bunu inkâr edemeyiz, kulüp olarak önce ekonomiyi düzeltmeliyiz, sonra transferlere başlamayı düşünüyoruz. Hoca ile bir görüşme yaptık ve eksik oyuncularımız belirledik. Bir hayli transfer yapacağız ama seçimlerden sonra, dolar kurunun oynaması ve ekonominin tam rayına oturmaması sebebiyle biraz sıkıntı bir o kadar da tedbirli duruyoruz. Çünkü şimdi borçlanıp, futbolcu aldıktan sonra bunun ödemesini nasıl ödeyeceğiz diye düşünürsek, sıkıntı yaşarız. Bizim kulüp olarak ilk düşüncemiz ekonomimizi rayına oturtmak, ondan sonra transfer yapmak. Bunu ben samimi söylüyorum. Rizespor şu oyuncuyu aldı, bu oyuncu aldı diyerek takımı borca soktuktan sonra düşürmenin bir anlamı yok. Neticede yönetim olarak transferde kafamızda belirlenen oyuncular var ve bu oyuncuların transferleri inşallah yapacağız “dedi.

Transferde geç kalınmadı mı? sorusuna Başkan Vekili Hasan Kartal;” Kesinlikle hayır. Bizim belirlediğimiz oyuncular var. Hocanın istekleri, kimler alınacak, hepsi belirlendi. Lige daha var ve dikkat edin ligde yer alan diğer takımlarda transferde sessiz. Dolar kuru kaç lira oldu? Bu arada ki farktan kulüplerin borcu nerelere geldi. Yayıncı kuruluştan alınan bedel 3.700 liradan fikslenmiş. Eğer bu şekilde kulüp gelirleri olursa kulüpler bunun altından kakması çok zor, mümkün değil. Yayıncı kuruluş kurun fiyatını artırabilir. Bizim yaptığımız tüm sözleşmeler döviz bazında ve bu rakamları ödemek kolay bir iş değil” ifadesini kullandı

Hangi Akıllı Yaptı Bilmiyorum!

Çaykur Rizespor ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kweuke için açıklamalarda bulunan Başkan vekili Kartal;” Bu oyuncu ile dört yıllık daha sözleşmemiz var. Garanti ödeme şekli ile kendisi ile sözleşme yapılmış. Bu sözleşmeyi hangi akıllının yaptığını bilmiyorum tabi. O dönem bu oyuncu ile sözleşme yapıldığı zaman da bu oyuncunun sakatlık problemi olduğu biliniyordu ama bu kadar ciddi olduğu belki bilinmiyordu. Şimdi bizde ne olduğu belli olmayan bir çocuk var, ne yapacağız bilmiyorum. Adama git desen gitmiyor, kal desen bir işe yaramıyor. Yıllık 1.750 bin Euro garanti parasını alıyor. Bunlar nasıl ödenecek, büyük bir yük Kweuke, inşanla çözülür” cümlesini kullandı.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mesut İshakoğlu

     8 Haziran 2018 20:34
         

    verin mahkemeye o dönemle Metin Kalkavan ve hikmet Karaman'ın dönemi idi bu bizi bağlamaz hem Hikmet Karaman defolup gitti,hemde Metin Kalkavan defolup gitti bu bizim sorunumuz değil o dönemin sorunları kuwekeyi ve öo donemi mahkemeye verin kazanırız bu illetten de kurtuluruz

  2. 1 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     8 Haziran 2018 21:38
         

    kalkavana yollayin onu alsin onu evinde 4 sene beslesin onu 

    kalkavan almasa karaman yollansin ona 4 sene ev islerinde yardim etsin

Yorum Yapın