Eski Başkan Halim Mete Rizespor İle İlgili Konuştu



Eski Başkan Halim Mete Rizespor'un son durumu ile ilgili konuştu..

Çaykur Rizespor eski Başkanı Halim Mete, yaşanılan şampiyonluktan dolayı yeni Başkan Hasan Kemal Yardımcı ve yönetimini tebrik etti ve süper ligde Rizespor’a başarılar diledi.

İyidere vakfının düzenlediği geleneksel iftar programına katılan eski Rizespor Başkanı Halim Mete, yaşanılan şampiyonluktan dolayı takımı tebrik ettiğini belirterek;” Bu takım sezon başında takım bizdeyken verdiğimiz demeçler “Bu takım rekorla süper lige geri dönecek” demiştik. Geçen sezon küme düştükten sonra sayın Cumhurbaşkanımızla görüştükten sonra kendisi bize;” Takımı bozmayınız en az 4 transfer yapınız ve de Hikmet Karaman hoca ile devam ediniz” demişti. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu sözleri sonrası bizde aynı şekilde devam etmiştik. O dönem ilk ve en önemli transferimiz Samudio olmuştu. Bu oyuncunun şampiyonlukta büyük katkısı var. Hasan Kemal Yardımcı başkanlığında yönetim kurlunu da tebrik ediyorum, onlar da yaşanılan bu şampiyonlukta büyük caba sarf ettiler. Süper lig çok farklı bir lig. Orada durabilmek zorluklar içeriyor. Döviz kurunda yaşanan artışları tüm takımları etkiliyor. Bir taraftan transfere ihtiyaç var diğer taraftan finans yani bütçe durumu önemli diye düşünüyorum. İkisini idare edebilenler ligde başarıya ulaşacaktır diye düşünüyorum ve ben Rizespor yönetimine başarılar diliyorum, kendileri geçmişte olanlara teşekkür etmeyi biraz kısıtlı kullandılarsa da biz teşekkür ediyoruz kendilerine Rizespor’u yeniden süper lige çıkardıkları için ve kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Basit Ticari Olay Büyütülmemeli
Çaykur Rizespor yönetimi ile eski teknik direktör Hikmet Karaman arasında yaşanan ve icralık duruma gelinen son gelişmeler hakkında konuşan eski Rizespor kulüp Başkanı Halim Mete, bu işlerin basit bir ticari olay olduğunu ve bu işleri çok büyütmeye de gerek olmadığını ifade ederek;” Bu tip ticari olayları bizim dönemimizde de yaşadık, bugün de yaşandı, bundan sonra da yaşanacak olaylardır. Ticaretin içinde olan şeyler, bizler iş adamıyız. Futbol kısmı değil, ticari kısmı içinde olan şeyleri bence kendi içlerin de kapalı bir şekilde halletmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    BIRINSAN

     13 Haziran 2018 04:40
         

    sn mete kusure bakma su rezil olayi sen ticari mesele olarak degerlendiriyorsan sana bir sey diyecegim yok 

    sende kusure bakma seninde eline dussek ALLAHkorusun sende adamin canini alirsin demek

    ne bait bir olaymis

    karamanin keyfi islerine 400 bin klübden odeyin sonra basit bir ticari olay 

    kusure bakma bu rizesporun batisinda sen neden bu pis islerin altina imza attin

    zulme riza zulumdur

    dede yasina gelmis kwekuye 1.milyon 900 avro temiz para yillik 

    5 senelik yeni kontrat yapiyorsunuz

    Allah a revami 

    kusure bakma sende bu suca ortaksin rizesporun hakki var uzerinize aman bu dunyada oteki tarafta odersiniz bu vebali

  2. 0 0
    {usertitle}

    Ertan

     13 Haziran 2018 12:42
         

    Biz toplum olarak hırsız bir milletiz futbolda çalıyoruz ,siyasette çalıyoruz, menfaatimizin olduğu her yerde her noktada çalıyoruz.Kuranın yasakladığı herşeyi yapıyoruz, yap dediklerinden kaçıyoruz.Bızde hırsızlık meşrulaştırıldı kul hakkı yemeyen dışlanır suçlanır enayi yerine konmaya başlandı.

Yorum Yapın