Samudio, Erzurum'dan Seslendi!...

 


Yeşil – mavili takımın Paraguaylı oyuncusu Samudio, transferde bir çok teklif almama rağmen Rizespor’u tercih ettim dedi.

 

Çaykur Rizespor’un gol kralı Braian Samudıo Erzurum kampında ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Kampta çalışmaların çok iyi gittiğini kaydeden 23 yaşındaki Parugay’lı forvet, süper lig’ de kendisinden beklenen performansla ilgili beklentilerinden almış olduğu transfer tekliflerine kadar önemli mesajlar verdi.  Geçen sezonun arkada kaldığını ve süper lige çıkan bir Rizespor olarak önlerine baktıklarının altını çizerek sözlerine başlayan Samudıo, “Süper lig için heyecanlı olup çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz.  1. Lig’ de gol kralı oldum ama bu geride kaldı. Süper ligi çok daha zor. Bu yüzden maç maç değerlendireceğim.

 

Geçen sezon olduğu gibi yeni sezon dada Rizespor’a elimden geldiği kadar katkıda bulunmak istiyorum. Tabi ki süper lig zor bir lig. Ancak bizde bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Tek amacımız Rizespor’u en iyi yerlere taşımak” dedi. Çok fazla transfer teklifleri aldığını ifade eden Samudıo, “Hem Türkiye’ den hem de Avrupa’ dan bir çok transfer teklifi aldım. Ancak bunları düşünmedim bile. Çünkü Rizespor’ da kalmayı seçtim  ben yeşil-mavili renkleri ve Çaykur Rizespor’un çok seviyorum.  Bu sevgi tek taraflı değil. Rizeli hemşerilerim de beni seviyor. Ben bu sevgiyi hissediyorum ve bu sevgiye karşılık vermeye çalışıyorum.

 

Rize’ de sokağa çıktığımda bir restoranda gittiğimde benimle fotoğraf çekilip sevgi gösteriyorlar. Bende onların sevgisine ve beklentilerine karşılık vermek istiyorum” dedi. Rize’ den sonra Erzurum’ dada iyi bir kamp dönemi geçirdiklerinin altını çizen Samudıo,, “Arkadaşlarımla beraber çok iyi çalışıyoruz. Lig’ de büyük faydasını göreceğimiz bu kamp dönemini en çok iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. 1. Lig’ de gol kralı oldum.  Süper lig için de bir hedefim var ama bunu söylemek istemiyorum. Bu benim kendi hedefim. Benim için gol atmaktan çok arkadaşlarımla beraber yapacağımız başarı önemli. Ben gol atmaktan çok Rizespor’un başarısını düşünüyorum” dedi.

 

Türkiye’ de çok iyi ve kaliteli futbolcular olduğuna dikkat çeken Samudıo, “ Yabancı olarak Gomis ,  Adebayor ve Pepe gibi gerçekten saygı duyulması gereken futbolcular var.  Elbette Türkiye’ de yerli çok iyi futbolcularda var.  Rizespor’da Recep, Orhan, Gökhan çok iyi oyuncular ve saygıyı hak ediyorlar. Ben Erzurum’dan Rize halkına şu mesajı vermek istiyorum. Geçen sezon hiçbir maçta dolu tribünlere karşı oynayamadık. Bu biz futbolcular için çok önemli. Süper lig’ de sahamızda tribünlerin dolmasını istiyorum. Sahamızı dolu bir şekilde görmek en büyük arzum” diye konuştu.

AJANS53.COM ÖZEL / ERZURUM

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın