Rizespor'da Transfer Gelişmesi!..

 


Atmaca’ya Ada’dan İngiliz Stoper

Stoper arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, İngiliz Stoperin işini bitirdi.

Yeşil – mavili takımın uzun süreden beri gündeminde yer alan Nottingham Forest’li Michael Mancienne ile el sıkıştığı öğrenilirken, bu oyuncu sağlık kontrolleri ardından Erzurum kampına dahil olacak.

1.84 boyunda ki İngiliz stoperin kariyerinde bundan önce Chelsea, Hamburg ve Wolverhampton gibi takımlar bulunuyor. Yeşil – mavili takım 30 yaşında ki tecrübeli stoper ile her konuda anlaştığı, İngiliz oyuncunun bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra akşam üstü Erzurum kampına katılacağı öğrenildi.

Çok Yönlü Stoper

Yeşil – mavili takımın anlaştığı İngiliz oyuncu Mancienne, stoper dışında sağ bek ve on libero da da görev aldığı belirtildi. Tecrübeli oyuncu özellikle duran toplarda takımı adına attığı kritik gollerle dikkat çekiyor.

Sol beke Miguel Nelon

Çaykur Rizespor’un yeni sol beki Hollanda’dan.

Yeşil – mavili ekibin takibinde yer alan Feyenoord’lu Miguel Nelon atmaca oldu.

Hollanda liginde boy gösteren 27 yaşında ki sol ayaklı oyuncu ile her konuda el sıkışan yönetimin bu oyuncuyu Erzurum kampına davet ettiği öğrenildi. Kariyerinde 167 lig maçı bulunan Nelon’un bu maçlarda 10 golü bulunuyor. Bonservis bedeli bulunmayan Surinam asıllı Hollandalı oyuncunun bu akşam Erzurum kampına dahil olacağı öğrenilirken, yeşil – mavili takımın yeni transferi sol bek dışında stoper bölgesinde de görev aldığı belirtildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın