Mehmet Uslu;” En Kralı Gelsin!”

Mehmet Uslu;” En Kralı Gelsin!”


 

Yeşil – mavili takımın geçen sezon en çok asisti bulunan oyuncusu Mehmet Uslu, kendi mevkiine alınacak oyuncu hakkında “ en kralı gelsin, ben rekabete hazırım” mesajını verdi.

Çaykur Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Mehmet Uslu, Erzurum kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-mavili takımda çok güzel bir yıl geçirdiğinin altını çizen Uslu şunları söyledi.  Rizespor’un yerinin süper lig olduğunu hepimiz biliyoruz. Geçen sezon süper lige çıkmak için arkadaşlarımla beraber hocamız ve yönetimimizle birlikte elimizden geleni yapıp süper lige çıktık. Geride kalan sezonda hem bireysel hem de takım olarak çok iyi sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Rizespor camiası olarak kenetlenerek süper lige çıktık. Şimdi önemli olan süper lig’ de başarılı ve kalıcı olmak” dedi.

 

Spor kamuoyunda Rizespor’un süper lig’ de hep asansör takımmış gibi bir hüviyet olduğuna dikkat çeken Mehmet Uslu, “Bir yıl aradan sonra süper lige çıktık ve bundan sonra bu algıyı yıkmak istiyoruz. Sağlam hedeflerle sağlam adımlarla ilerlemek istiyoruz ve bunu da inşallah başaracağız. Elbette süper lig çok farklı ve zor bir lig. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Lige yeni çıkan bir takımın sağlam adımlar atarak kalıcı bir temel oluşturması gerekiyor. Elbette bununla ilgili de hem başkanımız hem de hocamız gerekli istişareleri yapıyorlar. Lig’ de kalıcı olup ses getirmek istiyorsak transfer şart”.

 

Geçen yıl Rizespor’a transfer olduğunu ve bunun da çok isteyerek gerçekleştiğini ifade eden Mehmet Uslu, “30 yaşındayım ve futbol hayatımın 5. Kulübü Rizespor. İyi ki Rizespor’a gelmişim. Çünkü kulüp olarak camia olarak bir samimiyetin olduğunu gördüm.  Bana kucak açıp samimiyetlerini gösterdiler. Bende aynı şekilde karşılık verdim. Rizespor’da çok güzel bir sezon geçirdim. İyi ki Rizespor’a gelmişim ve inşallah çok daha uzun seneler burada oynarım ve futbolu bırakmakta Rizespor’ da nasip olur. Rize’yi ve Rizespor’u çok seviyorum ve futbolu da Rizespor’ da bırakmak isterim” dedi.


 

 

Sol kanat oyuncusu olarak yerli ve yabancı en kralı ile rekabet etmeye hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Mehmet Uslu, “Her mevki’ de iki oyuncu olur.  Rizespor sol kanada da transfer yapacak. Bu beni asla rahatsız etmez. Profesyonel olarak 15 yıldır oynuyorum. Gelecek isimle de rekabet içine gireceğiz. Bu hem bireysel olarak bize hem de Rizespor’a yansıyacak. Kim gelirse gelsin benim açımdan problem yok. En iyisi en kralıyla rekabet etmeye hazırım. Bu bugüne kadar böyle oldu. Bugünden sonrada olacak. Önemli olan takım daşlıkla beraber iyi bir takım olmak. Ben her rekabete hazırım” diye konuştu.

 

AJANS53.COM ÖZEL / ERZURUM

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın