Okan Buruk’tan Rizespor’a Terapi!..

Okan Buruk’tan Rize’ye Terapi!..




Ayağının tozuyla geldiği Rize’ de kollayıp sıvayıp startı veren Okan Buruk, “Kısa ve uzun vadede hareket ederek çalışacağız. Gerekirse devre arasında takviye de yapacağız” dedi


Yeni bir başlangıç

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Okan Buruk önemli açıklamalar yaptı. Genç çalıştırıcı, Rizespor’a başarılı olmak için geldiğini ve bunu da başaracaklarını söyledi. Kötü giden sonuçlar sonrasında bir hoca değişikliği olduğunu ifade eden Buruk, “Daha ligin başındayız. Bugüne kadar alınan sonuçlar geride kaldı. Şimdi yeni bir sayfa açtık. Oyuncularımla birlikte yeni bir başlangıç yapacağız ve bunun içinde çok çalışacağız.  Hem sahanın içinde hem de dışında yapacaklarımızın en fazlasını yapacağız. Oyuncularımı hem psikolojik, hem de fiziksel olarak hazırlayacağız” dedi.


Fazlasını yapacağız

İçinde bulundukları durum itibariyle kısa ve uzun vadede hedefleri olduğunun altını çizen Buruk, “Kısa vade de önümüzde kupa ve ligde oynayacağımız iki önemli maç var. Bunları kazanacağız. Uzun vade de ilk yarı sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Oyuncularımla konuştum. Herkes üstüne düşen sorumluluğu alacak. Bizler teknik ekip olarak sorumluluk aldık. Oyuncularımla birlikte yapabileceğimizin en fazlasını yapacağız. Bunu her maçta takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyen taraftarımızla birlikte yapacağız. Her zaman yanımızda olsunlar”.


Önemli eksiklerimiz var

Malatyaspor maçı Rizespor’un en kötü maçı olduğuna dikkat çeken Okan Buruk, “Bu maç geride kaldı. Çok fazla ölçü olarak almamak gerekiyor. Elbette o maçtan alacağımız hatalar ve yanlışlar var. Ama dediğim gibi yeni günlerle birlikte yeni bir sayfa başladı. Elbette önemli eksiklerimiz de var. Şuan üç puan ile lig’ de 17. Sıradayız. İlk hedefimiz bir an önce yukarılara çıkmak. Zaten takımlar arasında çok düşük puan farkları var. Yakalayacağın bir seri seni çok yukarılara çıkartır. Ekibimle birlikte gerekli tespitleri yapıp dirençli rakibe dokunan ve saha içinde mücadele gücü yüksek bir takım ortaya çıkartacağız.


Kazanamama baskı oluşturdu

Benim Rizespor’ da gördüğüm en büyük eksiklik bu. Ayrıca taktiksel olarak ta çok çalışmamız gerekiyor. Bu dönem içinde hem çalışacağız hem de oynayacağımız maçlardan en iyi sonuçları alacağız”. Rizespor’un ilk 6 haftada hep kazanmaya yakın bir takım olarak kazanamadığına dikkat çeken Okan Buruk, “En kısa zamanda alacağımız bir galibiyetle kazanamama sendromunu yıkmalıyız. Önümüzde lig’ de 28, tane ilk yarının sonuna kadar da 11 tane maçımız var. Maç kazanamama oyuncular üstünde bir baskı da oluşturdu. Bizde öncelikle oyuncularımı psikolojik olarak maçlara hazırlamaktır. Bunun içinde herkese tam destek görevi düşüyor. Rizespor olarak bir çıkış yakalamak istiyoruz


İbrahim hoca ile görüşeceğim

Öncelikli hedefimiz ilk yarının sonuna toplaya bildiğimiz kadar iyi bir puanla gitmek. Devre arasında takviyelerle beraber ikinci yarıya daha iyi hazırlanabiliriz. Şuanda ilk hedefimiz milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya kadar oynayacağımız maçları kazanmak. Yolumuz uzun. Kısa vadeli düşünmeden yapabileceğimiz en iyisini yapacağız”. Okan Buruk, göreve yeni geldiğinden İbrahim Üzülmez ile görüşemediğini belirterek “İbrahim Hoca benim arkadaşım. Birlikte de oynadık. Sevdiğim değerli bir insan. Kendisini arayıp konuşacağım” diye konuştu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın