Deplasman Hasreti Tavan Yaptı!

Milli Ara Beraberlik Getiriyor!


 

Çaykur Rizespor, Milli aradan sonra çıktığı maçlardan 1 – 1 ‘lik beraberliğe abone oldu.

Yeşil – mavili takımda bu sezon milli aradan sonra oynadığı maçlar ne iyi nede kötü oluyor.

Rizespor’un bundan önce Milli aradan sonra oynadığı Bursaspor ve Konyaspor maçlarından da 1 – 1 beraberlikle ayrılmıştı. İlk devrenin bitimine kadar son kez verilen milli arada yeşil – mavili ekip bir kez daha geleneğe uyarak bu kez Sivasspor deplasman maçından 1 – 1 beraberlikle ayrılmış oldu.

Deplasman Hasreti Tavan Yaptı!

Yeşil – mavili takım bir yıl aradan sonra yükseldiği süper ligde bu sezon deplasman maçlarından üç puanı bir arada göremedi.

Rizespor bu sezon deplasman maçlarında Akhisar Belediye, Kayserispor ve Sivasspor maçlarından birer puan alırken, Antalyaspor, Malatyaspor, Beşiktaş ve Göztepe deplasman maçlarından puansız ayrılmıştı.

Yeşil – mavili takım, süper ligde en son deplasman galibiyetini iki sezon önce ligin 33’üncü haftasında oynadığı Osmanlıspor’u 2 – 1 mağlup ederek almıştı.

Kaptan Soyunma Odasında Gürledi!

Önceki gün Sivasspor deplasman maçından 1 – 1 lik beraberlikle ayrılan Çaykur Rizespor’da maç sonu soyunma odasında takım kaptanı Ali Çamdalı’nın sözleri damga vurdu.

Tecrübeli kaptan soyunma odasında adete patlayarak, takım arkadaşlarına çıkışırken, kaptan Çamdalı’nın hedefine özellikle maçta sonradan oyuna giren üç isim vardı.

Bu oyunculara yönelik kaptan patlayarak ;” Böyle olmaz, oyuna sonradan girdiniz ve takıma hiçbir katkı vermediniz. Topu alan ileri gidiyor ve rakip bir kişi eksik olmasına rağmen siz hiç geri gelmiyorsunuz, az kalsın yine bir kişi eksik olan takıma karşı mağlup oluyorduk, bırakın atmayı gol yiyorduk” dediği öğrenildi.

Buruk, Rakibi Yerinde İzledi!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, Cuma akşamı Rize’de karşılaşacağı MKE Ankaragücü takımını canlı izledi.

Sivas’tan Kayseri’ye geçerek MKE Ankaragücü takımının Beşiktaş ile yaptığı maçı Kadir Has’ta izleyen yeşil – mavili takımın teknik direktörü Okan Buruk, başkent temsilcisi hakkında yardımcı ile birlikte önemli notlar tuttuğu gözlendi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın