Yeniler Geçer Not Aldı!

Bu sezon İlk Oldu!


 

Çaykur Rizespor, bu sezon süper ligde oynadığı maçlarda ilk kez geriden gelerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Yeşil – mavili takım, süper ligde öne geçtiği maçlardan en çok puan kaybeden takım konumundaydı. Rizespor, bundan önce oynadığı maçlarda skoru korumakta zorluk yaşarken, bu sezon toplamda bu alanda 14 puan kaybetmişti.

Ligin ilk yarısında Kasımpaşa maçında 2 – 0 öne geçen atmaca, bu maçtan 3 – 2 mağlup olmuş, yine Akhisarspor deplasman maçında 1 – 0 önde olduğu maçtan 1 – 1 lik beraberlikle ayrılmıştı.

Yeşil – mavili takım skoru koruyamama adına en acı mağlubiyeti ise Antalyaspor deplasman maçında yaşamıştı. Bir kişi eksik rakibi karşısında 90. Dakikaya kadar maçı 1 – 0 önde getiren Rizespor, bu maçta uzatma dakikaları içinde kalesine gördüğü 2 gol ile maçı 2 – 1 kaybetmişti.

Uzun bir aradan sonra süper ligde ilk kez geriye düştüğü Akhisarspor maçını 3 – 1 kazanarak üç puana uzanan Çaykur Rizespor’da özellikle oyuna sonradan giren yeni transferlerin bu maçta yaptığı katkı alınan galibiyete başrol oynadı.

Yeniler Geçer Not Aldı!

Çaykur Rizespor’un kadrosu devre arası transferinde büyük bir değişim yaşadı.

Teknik direktör Okan Buruk’un bu dönemde transfer yaptığı 7 oyuncudan 6’sı son oynanan Akhisarspor maçında görev alırken, yeni transferlerin bu maçta gösterdiği performans geçer not aldı.

Akhisarspor maçının ilk 11’de başlayan üç yeni transfer Moroziuk, Mohamed ve Aatıf dışında maçın ikinci devresine oyuna giren Melnjak, Nakoulma ve Awazıem maç sonu alınan galibiyette büyük katkı sağlarken, özellikle çıktığı ilk maçta maçın ilk golünü atan Hırvat sol bek Melnjak teknik kadro ve Rizeli futbol severlerden tam not aldı.

Prim 50 Bine Yükseldi!

Çaykur Rizesporlu futbolcular, kazanılan Akhisarspor maçı sonrası prime boğuldu.

Başkan Vekili Ali Zeki Saruhan’ın maç sonunda soyunma odasına giderek, teknik kadro ve futbolcuları alınan galibiyetten dolayı tebrik ettiği ve bu maçı  primini 30 bin lira olarak belirlediklerini söylemesi sonrası, yaşanan mutluluğa daha fazla dayanamayarak primi 50 bin liraya yükselttiği öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın