Rizespor'un Golcü Sol Beki Konuştu;" Telafi Edeceğiz"

 


Rizespor’un sol kanat oyuncusu Darıo Melnjak, Beşiktaş maçının yenilgisini Göztepe’yi mağlup ederek telafi etmek istediklerini söyledi

Çaykur Rizespor’un Hırvat futbolcusu Darıo Melnjak, Mehmet Cengiz tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a 7-2 mağlup olduklarını maçta ortaya koydukları iyi oyunu skora yanşamadığını düşündüğünün altını çizen Melnjak, “Beşiktaş maçında maalesef istediğimiz skoru elde edemedik. Ancak takım olarak iyi mücadele ettik. Özellikle maçın ilk yarısında iyi oynayarak istediğimizi sahaya yansıttık. Buna rağmen üst üste goller yedik. Üstün onamamıza rağmen ilk devreyi mağlup kapattık. Maçın ikinci yarısında topun kontrolü bizdeydi. Çok gol pozisyonuna girdik. Ama biz atamadık Beşiktaş girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı. Aradaki farkta bundan kaynaklandı. Maçın skoru hiçbir şekilde oyunumuzu hiçbir şekilde yansıtmıyor” dedi.

Beşiktaş maçının geride kaldığını şimdi önlerinde Göztepe ile oynayacakları çok önemli bir maç olduğunu ifade eden Darıo Melnjak, şöyle devam etti. “Türkiye’ye Rizespor’a geldiğim günden itibaren şunu gördüm. Süper lig’ de her takım her takımı yenebilecek kapasitede. Her maç çok zor. Göztepe karşılaşması da bizim için ilginç bir maç olacak. Rakibimiz Lig’de alt sıralarda olabilir. Yine de çok zor ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Biz Rizespor olarak ligin ikinci yarısının başından itibaren olduğu gibi yine yaptığımız elimizden gelenin en iyisini yapıp bu Göztepe maçını kazanmaya çalışacağız. Beşiktaş mağlubiyetiyle üzdüğümüz taraftarımızı sevindireceğiz” diye konuştu.

HABER: ALİHAN TELATAR


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın