Rizespor Attamah’a Kavuşuyor!

Rizespor Attamah’a Kavuşuyor!

 

Yeşil – mavili takım defans ve on libero mevkiinde top koşturan Başakşehirli savunma oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardı.

Teknik direktör İsmail Kartal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği isimlerin başında yer alan Ganalı oyuncu Joseph Attamah iki takım arasında yapılan görüşmelerin sonuçlanması ardından Rizesporlu oldu.

Başakşehir takımının teknik direktörü Okan Buruk’un oyuncusuna izin vermesi ardından yeşil – mavili takım Ganalı oyuncu Attamah’ı renklerine kattığı öğrenildi.

25 yaşındaki oyuncu ülkemize A.Demirspor forması giydikten sonra İstanbul temsilcisi Başakşehir takımına transfer olmuştu. Attamah, yeni takımı Rizespor'da kiralık olarak forma giyecek.

Yusuf Acer'de Sırada!

Öte yandan yeşil - mavili takım TFF 1.lig ekiplerinden Altınordu formasını 4 yıldan buyana giyen 22 yaşındaki sol bek Yusuf Acer ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     12 Ağustos 2019 18:30
         

    DEFANSIN ÖNÜNDE OYNAR AMA BENCE YİNEDE RİZESPORUN ARADIĞI 8 NUMARA DEĞİL ÇOK MECBUR KALIRSAN STOPERDE OYNATA BİLİRSİN GEÇEN SENE BAŞAKŞEHİR SON MAÇLARDA EPRUANU NUN YERİNDE STOPER OYNATTI AMA ÇOK HATA YAPIYOR ORDA TİPİK 6 NUMARA ŞİMDİ SANA OYUNUN İKİ YÖENÜNÜDE OYNAYABİLEN ADAM GİBİ BİR 8 NUMARA LAZIMKEN HANGİ MANTIKLA ALINDI ATTAMAH ANLAYAMADIK ELBET BİR BİLDİKLERİ VAR BİRDE ALTINORDUDAN SOLBEK YUSUF ACER DİYORLAR MEJNAK ERDİNÇ TEN SONRA BİDE YUSUF LÜKS DEĞİLMİ YOKSA SON MAÇTA İSMAİL HOCANIN YAPTIĞI İŞ İNŞALLAH DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ DEĞİLDİR MEJNAK I GÖZDEN ÇIKARMIŞ OLABİLİRMİ EĞER ÖYLE BİŞEY VARSA MEJNAK I DEĞİL İSMAİL KARTAL I GÖNDERİN

Yorum Yapın