Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 6 haftadır kazanamadıklarını, 4 haftadır kaybettiklerini söyledi.
Kendi sahalarında oynadıkları bütün maçlarda hepsinde iyi oynadıklarını ifade eden kartal, şöyle konuştu:
"Kazandığımız ve kaybettiğimi maçlar da dahil. Bugün artık kötü gidişe son vermek istiyorduk. Bu maça iyi hazırlandık. Oyuncuylarımızla hep beraber maça iyi motive olduk. MKE Ankaragücün'ü daha önce çalıştırdığım için bütün oyuncuların hepsini yakından tanıyordum. Sadece bu maçı kazanabilme adına illa kazanacağımız diye şuursuzca değil sakin kalarak futbol oynamaya ve işimizi yapmaya çalıştık. Sonuçta maçın başından sonuna kadar rakibimize bir kaç pozisyon vermemize rağmen çok daha fazla pozisyonlar ürettik. haklı bir galibiyet elde ettiğimiz için oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde 11'inci sıraya yükseldik. Bu üç puanı 4. haftadır kazanamadığımız için taraftarlarımızı üzmüştük. Bu akşam bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Onlara armağan ediyoruz."
Kartal, iyi çalıştıklarını belirterek, "Doğru yoldayız. Bugüne kadar sakatlıklarımız maalesef başka nedenleri de göz önümüzde bulundursanız çok kötü de değiliz. 9 maç 11 puan. Önümüzde 8 maçımız daha var. Sonuçta kazandığımız için çok mutluyuz. bunun için önümüze bakıyoruz. Eksiklerimiz var. Bu haftayı üç puanla kapattık. Güzel oldu. İyi bir durumdayız. Moral bulduk." diye konuştu.
Herkese ihtiyaçları olduğunu dile getiren Kartal, "Fizik olarak bir sorunumuz yok. Taraftardan destek bekliyorum. Ben giderim başkası gelir ama şunun bilinmesini istiyorum. Ben buraya boş mukaveleye imza atarak geldim. Bazı eleştirileri hak etmiyoruz. Bir tane Çaykur Rizespor var. Hep beraber takımımıza destek olunmasını bekliyorum". ifadelerini kullandı.
Yorum Yapın