"İKİNCİ YARI DAHA SERT GEÇECEK"

 


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalya kampında FutbolArena'nın sorularını yanıtladı. Sezonun ilk yarısını değerlendiren İsmail Kartal, Türk futbolu ve antrenörlerinin içinde bulunduğu durum hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"YENİ BİR TAKIM KURDUK"

Geçen sene ikinci yarıda burada yapılan transferlerle önemli bir çıkış sergiledi Çaykur Rizespor. Bu oyuncuların birçoğunu kaybettik. Yeni kurulan bir takımız. 13-14 yeni transferimiz oldu. Sezona iyi başladık. 2. haftada El Kabir'in ayağı kırıldı. Umar Aminu 3. haftada geldi. Tam toparlanacağı zaman ayak bileği döndü. 


"VEDAT MURIQI GİTMEK İSTEDİ"

Vedat Muriqi başta olmak üzere ayrılan futbolcular hakkında konuşan İsmail Kartal, "Kulüp menfaatleri göz önünde bulundurularak, oyuncuların kalmasını istedik ama kendileri kalmak istemedi. Zorla güzellik olmaz haliyle ve bu sezon yeni bir takım kurduk." dedi. 

"HAKEM HATALARINDAN EN FAZLA MAĞDUR OLAN TAKIM BİZİZ"

Bütün takımlar irdelensin. İlk yarı itibariyle hakem hatalarından en fazla mağdur olan takım Çaykur Rizespor'dur. Bu şanssızlıklar olmasaydı en kötü 27-28 puanımız olacaktı. 


"TEKNİK DİREKTÖRLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR"

Maalesef bugün Türkiye'de biz teknik direktörler çok zor şartlar altında bu mesleği yapıyoruz. Bizim mesleğimiz her geçen gün zorlaşıyor. Nedeni ortada. 2 maç kaybettiğiniz zaman bütün medya, taraftar istifa diyor. İşin en kolay kısmı. Onun için çok zor şartlar altında hocalık yapıyoruz. Her antrenör her maçı kazansın istiyorlar. Böyle bir şey yok. Bu konularda taraftarlarımızın, yazılı ve görsel medyamızın daha sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum. 

"FENERBAHÇE TARAFTARLARI YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN"

Fenerbahçe'de futbol oynadım, antrenörlük yaptım. Fenerbahçe ile ilgili ağzımdan tek bir kelime çıkmadı. Ben kendim ve Rizespor ile ilgili konuşuyorum. Rizespor'un başarısı için mücadele ediyorum. Rizespor'un haklarını korumam kadar doğal bir şey olabilir mi? Bu haksızlıkların bize karşı son bulması gerektiğini söyledim. 

"İKİNCİ YARI DAHA SERT GEÇECEK"

Ligin ikinci yarısı daha sert geçecek. Alt sıralardaki takımlar da önemli hamleler yapacaktır. İkinci yarılar her zaman daha zorlu geçer. Biz de hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Üst sıralara tırmanarak sezonu başarılı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Sabır ve hoşgörüye ihtiyacımız var. Hem Rizespor, hem de Türk futbolu açısından. 

"YABANCI SINIRININ DÜŞÜRÜLMESİNDEN YANAYIM"

Şenol hoca bizi Rize'de ziyaret etti. Yabancı sınırı, altyapılarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk Şenol hocamla ilgili. Ben yabancı sınırının düşürülmesinden yana olduğumu söyledim. Altyapılarla ilgili bazı önemli şeyler söyledim.,


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     8 Ocak 2020 19:37
         

    Ikinci yari hazirliklari basladi transferde tik yok. Yeni transferler ne zaman gelip takima adapte olacaklar dogrusu merak ediyorum. Rizespor malesef profosyenel bir sekilde yönetilmiyor eger yönetilseydi trasferler ikinci yari baslar baslamaz kampa katilirlardi. Eksik bölgeler aylar önceden belli görülen o kihic bir hazirlik yapilmamis yönetim yan gelip yatmis sportif direktör yan gelip yatmis....iyi uykular...ati alan Üsküdar i gecti....beyler böyle klüp yönetilmez sizler ne bicim yöneticisiniz hazirda hic bir planiniz yok, hic bir hazirlik yok...yazik cefakar Taraftara hem de cok yazik...yinecileli günler bizi bekliyor

Yorum Yapın