Kartal; "Transferde Her an Her Şey Olur"

  


Devre arası transferinin kapanmasına sayılı günler kala Çaykur Rizespor’da hareketli saatler yaşanıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, transferde ismi geçen 3 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini hatırlatarak;” Her an her şey olabilir” dedi.

Piyasada yerli oyuncu bulunmadığına dikkat çeken Kartal;” Alper Potuk, İlhan Depe ve Tunay Torun ile görüşmeleri sportif direktörümüz Yılmaz Bal yürütüyor. Alper konusunda Fenerbahçe kulübü ile sorun yok, oyuncudan haber bekliyoruz. Tunay maliyetsiz bir oyuncu, İlhan Depe için de girişimler devam ediyor. Bu 3 isimden biri de olur, 3^de olur, her an her şey olur” ifadesini kullandı.

Barış Alıcı, Belçika Ligine Gitti!

Öte yandan yeşil - mavili takımın sezon başında Fenerbahçe takımından kiraladığı Barış Alıcı, Belçika takımı Westerlo ekibine transfer oldu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    rize sporlu

     28 Ocak 2020 14:53
         

    Tunay Torun ve İlhan Depe Çok zamandır top  oynamadılar.Bunlar kadroda bile deyiller.Takımlarının durumu belli birileri bunları rize Spora yamatmaya çalıyşıyor.Sakın ha bu iki sporcudan bir şey olmaz çok zamandır takımlarında kadroya dahi giremiyorlar bunları alıpta rize sporun başına bela etmeyin.alaçaksanız doğru dürüst bir şey alın.

    Tekrar ediyorum bu iki futbolcu bedava dahi gelse almayın.yahu bunları seyredeniniz varmı.Yok çünkü çok zamandır top oynamadılar.

  2. 0 0
    {usertitle}

    Mehmet

     29 Ocak 2020 20:24
         

    Inşallah Hayırlı olur yonetım son transferlerde yanılmaz bıze hazır futbolcu lazım oynamayanı neyapalım 

Yorum Yapın