Şampiyonluk Maçı Gibiydi!..

 


Şampiyonluk Maçı Gibiydi!

Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kartal, HES Kablo Kayserispor maçında alınan üç puanı değerlendirdi.

Başkan Kartal, kadro olarak çok eksiklerinin olduğuna dikkat çekerek;” Karşı tarafın kadrosuna bakıldığında çok güçlüler ama bizim çok eksiğimiz var. Bu eksikler altına bu işi götürmemiz bayağı zor bir iş. Korona’dan dolayı bir hayli çöküntü oldu, bunun dışında sakat oyuncular ve gidenler bizi zor durumda bıraktı. Her türlü üst düzey sıkıntıyı yaşayan bir kulübüz ama birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı için bu maçı aldık, yoksa bu maçta da sıkıntı yaşayabilirdik, hocama ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Takım olarak bu maça kilitlenmiştik.  Çok heyecanlı bir maçı geride bıraktık, sanki şampiyonluk maçıydı. Çünkü iki takımında küme düşme riski vardı, onun içindir ki mücadele dozajı çok yüksek bir maçtı” dedi.

Hes Kablo Kayserispor maçının uzatma dakikaları içinde yaşadıklarını aktaran Başkan Kartal, o anı bir daha yaşamak istemediğini dile getirerek;” Ben kendimi zor teselli ettim, Allah göstermesin bir sıkıntı da yaşayabilirdik. Çünkü yenmeye çok odaklanmıştık, mağlup olsaydık ruhsal bir sıkıntı da yaşayabilirdik. Uzatmalarda atılan 2 gol çok şükür bu Allah’ın bir lütfudur” cümlesini kullandı.

Hes Kablo Kayserispor maçından alınan üç puan ile birinci köşeyi döndüklerini aktaran Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kartal, daha önlerinde bir iki köşe daha olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle nokta koydu;

“ Bir iki köşeyi de rahat dönmemiz lazım. Çok dikkatli olmamız lazım. Bu ekibe düşünüyorum, çok genç ekibimiz var, Ünal hocaya ve ekibine güveniyorum, inşallah bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum” dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANIL


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Ali civelek

     10 Temmuz 2020 19:44
         

    Tamam sence yendik sampiyon olduk seneye gene dusmeye oynatacaksan orda 1 dakika durma yada ce binde akrepmi var cebine bir sal 10 milyon euroluk reklamini yaptin 5 ni kulube ver de 3 tane adam fibi topcu aldir 

  2. 1 0
    {usertitle}

    Ertan

     11 Temmuz 2020 18:18
         

    Başkan bahaneyi sakatlara ve covid e atma bu sene sizin için bir hüsrandı sizin transferdeki beceriksizliğiniz yüzünden takım bu durumda yendiğimiz maçlardan sonra çıkıp açıklama yapıyorsun yenidiğimizde de seni konuşur ken görmek isteriz. 

  3. 0 0
    {usertitle}

    Ertan Yılmaz

     14 Temmuz 2020 18:03
         

    Kasımpaşa maçından sonra hiç demeç vermedin Başkan Hasan Kartal yoksa yenildikmi ?

Yorum Yapın