Rizespor'un Mazereti Hava Şartları !..

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas:
- "Son dakikada Tunay atsa üç puan bizim olacaktı. Maalesef olmadı"
- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı:
- "Yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile galibiyete yakındık ama kontra atakta yediğimiz gol ile iki puanı bıraktık

 


Süper Lig'in üçüncü haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, "Son dakikada Tunay atsa üç puan bizim olacaktı. Maalesef olmadı." dedi.

Tomas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mevcut hava şartlarında maç oynamanın çok zor olduğunu belirtti.

Hava şartlarının oyuncuları etkilediğine değinen Tomas, "Buna rağmen oyuna iyi başladık ve top bizde kaldı. İkinci yarıda belli bölümde oyundan düştük ve kötü gol yedik. Taçtan gol yiyerek geri düştük. Değişikliler ile toparladık. Son dakikada Tunay atsa üç puan bizim olacaktı. Maalesef olmadı. Önümüzdeki Erzurumspor maçında üç puan almak istiyoruz." diye konuştu.


- Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı ise galibiyet için geldiklerini, Rosenborg maçı nedeniyle kadroda rotasyon yaptıklarını söyledi.

Takımın yorgun olduğunu ve hava şartlarının da takımı etkilediğini aktaran Tokatlı, "Her şeye rağmen fizik ve mental olarak iyi hazırlanmıştık. Rotasyona rağmen bekleyen oyuncularımız hazırdı. Maçın gidişatında genelde oyunun kontrolü bizdeydi. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile galibiyete yakındık ama kontra atakta yediğimiz gol ile iki puanı bıraktık. Önümüzdeki maçlarda inşallah üç puanlarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    Tolga

     27 Eylül 2020 18:06
         

    Mazeret e bak, rakip takim persembe aksami yurt disinda mac yapmis pazar günü Rize ye gelmis yorgun haliyle senin sahaya sürdügün 12 den daha caluskan ve direncli sen kalkmis neyi bahane ediyorsun? Rakip yorgun haliyle bizden kat kat daha iyidi. Bizim takimda ne bir taktik anlayisi var ne düzen rastgele oynadilar. Kaliteli oyuncular almis olsaydiniz Tunay in atamadigini kesinlikle atardi. Bütün kabahat yönetim de nerede vassat bir futbolcu varsa aldilar. Baskan ne diyordu gecen hafta lig daha yeni basladi evet dogru ama diger takimlara da yeni basladi bi Hatay a bakin bir de Erzurum a adamlar takir taki futbol oynuyorlar. Daha önce yazdigim gibi bu hocayla ve bu kalitesiz futbolcularla isimiz cok zor, 5. haftaya az kaldi Tomas hoca ceketini alip gider.

Yorum Yapın