TOMAS, GİDECEKLERİ BELİRLEDİ!

 


TOMAS, GİDECEKLERİ BELİRLEDİ!

Çaykur Rizespor’da gidecekler listesini teknik direktör Stjepan Tomas belirledi.

Yeşil – mavili takımda  daha önce kadrosunda yer alan Mahsun Çapkan Serik Belediyesi’ne, Atakan Akkaynak Alman ekibi Türkgücü’ne, Çınar Tarhan ise Velimeşespor’a kiralık olarak gitmişti.

Transferin bitimine 4 gün kala Hırvat teknik adam Tomas, 5 oyuncu ile çalışmak istemediğini belirterek, bu oyuncuların kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Kaptan Orhan 7 Yıl sonra veda edecek!

Çaykur Rizespor’da en büyük sürpriz uzun yıllar takımın kaptanlığını yapan Orhan Ovacıklı’da yaşandı. 7 yıldan beri Rizespor’a hizmet eden 2 şampiyonluk 1’de küme düşme üzüntüsü yaşayan , 3 Başkan ve 11 teknik adam ile çalışan Rizeli savunma oyuncusu Orhan Ovacıklı ile yollar ayrılacak. Yeşil – Mavili takımda diğer kadrodışı kalan oyuncular ise Yunan savunma oyuncusu Dimitris , sakatlığı bulunan İsmael Dimaonde olurken , bu sezon başı sportif direktör Yılmaz Bal’ın  transfer ettiği Engin Bektemir ve Nadir Çiftçi’de teknik direktör Tomas tarafınfan yetersiz bulunarak kadro dışı kalan oyuncular oldu.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Enrayt

     1 Ekim 2020 11:43
         

    Yazıklar olsun 

  2. 0 0
    {usertitle}

    Ahmet UZUN

     1 Ekim 2020 13:18
         

    Hepsini anladık da bu sene transfer edilen engin bektemir ile Nadir Çiftçi yi anlamadık..Bu adamları niye almıştınız...bunun için Rizesporda yönetici olmaya gerek yok ki.. rize de sokaktan birini çevir o bile söyler sana....

    Orhan Ovacıklı değil süper lig tff 1. lig futbolcusu bile değil...

    Adam gibi adamlar alın...

    bu sene de geçen seneler gibi olmasın ..

    artık kalbimiz dayanmıyor...

     

  3. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     1 Ekim 2020 15:51
         

    Nadir i ve Engin i neden aldiniz? Neden gönderiyorsunuz? Bence birileri isini düzgün yapmiyor klüpü zarar a ugratiyor. Baskan holding sahip i eger bir elemanin sürekli holdingini zarar a ugratirsa ne yaparsin? Tabiki isine son verirsin? Peki bu zarari kim karsilayacak? Bi aciklama borclusunuz...

Yorum Yapın