Stjepan Tomas, " Remy Bireysel Çalıştı !"

 

Süper Lig'in dokuzuncu haftasında  22 kasım Pazar günü deplasmanda  Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Stjepan Tomas, iyi hazırlandıklarını ve puanla dönemk istediklerini söyledi.

Tomas, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere açıklamasında, ligde geride kalan üç haftayı maç yapmadan Antalya'da kamp yaparak geçirdiklerini belirtti.
Antalya kampının oyuncu eksikliklerini gidermek adına iyi olduğuna işaret eden Tomas, "Kendi aramızda çift kale maçlar oynadık. İyi çalıştık. Hem fiziksel hem taktiksel olarak eksikleri tamamladığımızı düşünüyorum." dedi.
Atakaş Hatayspor ile zor bir deplasman maçına çıkacaklarına vurgu yapan Tomas, "Hatay iyi bir takım ve sahada iyi duruyorlar. Bireysel önde iyi oncuları var. Biz iyi hazırlanıp oraya gideceğiz. İnşallah puanla döneceğiz." ifadelerini kullandı.
Kovid-19 testlerinin pozitif çıkan oyuncular olduğunu hatırlatan Tomas, "Remy, Fernando ve Zafer testleri pozitif çıktı. Yarın dönecekler. Bu hafta içerisinde takıma katılacaklar. İdman eksikleri var. Koşmadılar ama bireysel kuvvet çalıştılar." şeklinde konuştu.

Maçlarda alınması planlanan hükmen mağlubiyetin kötü olduğunu düşündüğüne değinen Tomas, "Bizim için kötü ama oyuncular dikkat edecek. Dışarı çıkarken maske takacaklar. Mesafeyi koruyacaklar." diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın