Başkan Kartal; " buraya müezzinle geldik !"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal'dan önemli açıklamalar.
Başkan Kartal, dün oynanan Pazarspor - Etimesgut BLD. maçı öncesi kendisinin başkanlığını yaptığı Etimesgut BLD. takımında eski ve yeni hoca konusu, altyapı tesisleri hakkında son durum ve yerel basının eleştirileri hakkında görüşleri;
 
"Aşağı Tükürsen Sakal, Yukarı Tükürsen Bıyık"
Evet şimdi buraya müezzinle geldik hoca yok. Daha bakalım ne olacak. Yalnız şimdi aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık derler ya aynen öyle oldu. Ya Pazar benim, Etimesgut benim, Rize benim. Ama inşallah iyi olan kazanır. Hangisi iyi oynarsa kazansın. Güzel bir maç izleyelim, inşallah zevk alalım diyorum. Birine ceza birine prim şimdi.
Taşkın Hoca İle Neden Ayrıldık?
Rizeli teknik direktör bilmiyorum. Bu sefer herhalde olmayabilir Rizeli bir teknik direktör. Birileriyle görüşüyorum ama tam bir şey sağlayamadık. Bir kaç kişiyle görüşüyoruz bakalım. Rizelilerden memnunum. Mesela Taşkın Hocayla bir problem yaşamadık biz. Taşkın hocayla neden ayrıldık? Ben futbolcularla bir anket gibi bir şeyler yapalım yani futbolculardan aldığım bilgilere göre çünkü ben hocaya desem ki yav sen iyi yapıyorsun kötü yapıyorsun ben bu işi %100 anlayan bir adam değilim ki iyisini kötüsünü bilmem ha neticede üç puan aldı alamadı ben şimdi oradan bakıyorum ama öbür türlü de bir anket gibi bir şey yapman lazım yani futbolcuya sorman lazım oğlum burada yanlış nedir doğru nedir bu nasıl oluyor onlarla ilgili konuştuktan sonra bu karara vardım. Taşkın hocayla en ufak bir problem yaşamadık gayette iyi ayrıldık
Altyapı Tesisleri'nde Son Durum Ne ?
Altyapı tesisleri son aşamaya geldi ama bina daha altyapı tesislerinin sahalar var onları yapmamız lazım biraz daha bir şeyler yapmamız lazım. Altyapıyı bir an önce canlandırıp yani alt yapıyı harekete geçirmemiz lazım yoksa bu sıkıntıları hep yaşarız. İnşallah temeli biz altmış oluruz ve altyapıyı tamamlarız.
Yerel Basın Eleştiri Konusu

Şimdi eleştiri çok önemli. Eleştiri yapın ama eleştiriyi nasıl yapın; deyin ki Hasan Kartal başkan şunu şunu şunu iyi yapıyor ama şunu da yanlış yapıyor. Şunu da iyi yapsa daha iyi olur. Mesela hocayı eleştirirken Tomas hoca çok iyidir, insanı yönleri iyidir, takımla iyidir, işte heyecanlıdır, şudur budur ama burada ne eksiği var işte eksiği şudur. Siz daha iyi biliyorsunuz yıllardır bu işin içindesiniz. Böyle eleştiriler yaparsanız hem benim açımdan, hem hoca açısından, hem diğer arkadaşlar açısından da bize katkı sağlamış olursunuz. Biz de deriz ki ya bizim yanlışlarımız bak bunlardır, bunlardan zaten başka ne diyelim.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın