Eyvah Eyvah! Rizespor'un 2 As Oyuncusu Pozitif!..

Çaykur Rizespor'da bir futbolcunun daha Kovid-19 testi pozitif çıktı.
 
Transferde gelen oyuncu yok ama malesef iki önemli oyuncunun testi pozitif çıktı..
Beşiktaş maçı öncesi savunmanın ana sigortalarından biri olan Yassin Meriah'ın test sonucu pozitif çıkmıştı. Malatyaspor maçı öncesi yapılan Kovid - 19 testleri sonrası bu kez yeşil - mavili takımın önemli oyuncularından Boldrin'in testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
Çaykur Rizespor kulübü bugün bir test daha olacağı belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da bir futbolcunun daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı yazılı açıklamada, "Kulübümüzde görülen lüzum üzerine yapılan Kovid-19 PCR testleri neticesine göre, 1 futbolcumuzda pozitif sonuç rapor edilmiştir." ifadesine yer verdi.

Söz konusu sporcunun izole edildiğini aktaran Türüt, "Mevcut algoritmalar rehberliğinde sporcumuzun gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır. Böylece kulübümüzde Kovid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilen futbolcu sayısı 2'ye yükselmiştir." bilgisini paylaştı.

Çaykur Rizespor'da 3 kişinin daha Kovid-19 testi pozitif çıktı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 2 futbolcu ile yardımcı antrenörün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig'in 19. haftasında yarın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç öncesi sporcu, teknik ekip ve ilgili yöneticilere Kovid-19 testi uygulandığını belirtti.

Test neticelerine göre, iki futbolcu ile bir yardımcı teknik ekip personelinde pozitif sonucun rapor edildiğini vurgulayan Türüt, "Böylece kulübümüzde Kovid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilenlerin sayısı 5'e yükselmiştir. Sporcularımız ve personelimiz izole edilmiş olup, mevcut algoritmalar rehberliğinde gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır." ifadesini kullandı.




Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın