Çaykur Rizespor Süper Lig'in 20. haftasında yarın evinde Gaziantep FK takımını ağırlayacak.
Çaykur Didi Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.
Pazar günü deplasmanda Malatyaspor'a karşı farklı mağlubiyet alan Karadeniz temsilcisinde gözler yarın oynanacak olan Gaziantep FK maçına çevrildi.
Teknik direktör Tomas'ın ayrılması ardından takımı bu maça yardımcı teknik adam Ersin Aka hazırlıyor. Ersin hoca yarın oynanacak olan Gaziantep FK maçında takımın başında yer alacağı öğrenildi.
Rizespor'da Eksik Oyuncu Sayısı Çok!
Ligde haftalardır 3 puan alamayan Karadeniz temsilcisinde 5 oyuncunun Kovid 19 test sonucu pozitif çıkmıştı. Bu oyuncular maç kadrosunda yer almıyorlar.
Gaziantep FK Çıkışını Sürdürmek İstiyor..
Bu sezon topladığı 34 puanla üst sıralarda kendisine yer bulan Gaziantep temsilcisi, Rize deplasmanından da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrılmasından sonra henüz bu göreve kimseyi getirmeyen Gaziantep ekibi, antrenör Erdal Güneş yönetiminde sahaya çıkacak.
Gaziantep ekibi, sakat ve cezalı oyuncuların fazla olması nedeniyle kadro kurmakta güçlük çekiyor.
Jefferson'un 3 maç cezalı olduğu kırmızı-siyahlı ekipte Vetrih de kart cezalısı durumunda. Gaziantep temsilcisinde Kana Bıyık ve Dicko'nun sakatlıkları sürerken, takımla çalışmalara katılan Sousa'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.
Yorum Yapın